asztrológia horoszkóp ezotéria szerelmi asztrológia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A páratlan Kosoknak sok különleges élményben lehet részük, ha igent mondanak a randikra. A páros Rákok válaszút elé kerülnek: együtt vagy külön? Az egyedülállók pedig furcsa körülmények között ismerkedhetnek meg végre az igazival. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Páros: meg tudod fogalmazni, mivel vagy elégedetlen? Romantika? Szenvedély? Szeretet? Bizalom? Hiányérzeted van? Van elképzelésed ezek pótlásáról? Kezdeményezz beszélgetést, mondd ki, mire vágysz, mit akarsz kapni, és mit tudsz adni. Kedvesed reakciója pozitív lesz.
Páratlan: Minden adott a sikerhez. Sok különleges élményben lehet részed, csak mondj végre igent minden randira! Fogadd el mindenki közeledését, akkor is, ha külsőleg nem az ideálod. Adj esélyt ezzel magadnak! Vonzó leszel, így nem csoda, ha sokan megkörnyékeznek.

Bika

Páros: A feszültség szinte folyamatosan jelen lesz a mindennapjaitokban, és ez a hatás csak június 7-e után enyhül. Kétségeid felerősödnek, és már az is felmerül benned, hogy menj vagy maradj? Jó hír számodra, hogy kedvesed gyorsan reagál a jeleidre, lépéseket tesz feléd, és kielégíti a vágyaidat...
Páratlan: Maradj titokzatos! Ne tárulkozz ki idő előtt senkinek! Mondj igent egy randira, utazz el pár napra olyan helyre, ahol más párkeresőkkel találkozhatsz. A fontos részleteket csak olyan személy előtt tárd fel, aki iránt a sokadik alkalommal is megvan a bizalom. Hálózd be úgy, hogy azt észre se vegye.

Ikrek

Páros: A vonzalom megcsappant köztetek? Kevés az idő és az egymásra szánt figyelem? Kétségek gyötörnek, netán féltékenység mérgezi a lelkedet? Sürgősen döntsd el, mit akarsz valójában! Amint döntöttél, azt hozd kedvesed tudtára. Neked is tenned kell a változásért, a fejlődésért. Töltsetek együtt sok időt.
Páratlan: Amikor mosolyogsz, arra mindenki odafigyel? Akkor vesd be ezt az egyszerű és ingyenes trükköt a csábításhoz. Alkalmazd, bárhol légy, bárkivel találkozz. Mutasd a valós arcodat, mert akinek az tetszik, képes lesz hosszú távon elköteleződni melletted. Sok meglepetést hoz június hava.

Rák

Páros: Válaszút elé kerülsz. Arról nem dönthetsz, hogy ez megtörténjen-e, arról viszont igen, hogy merre tovább, és együtt vagy külön? Ez egy jelentős lépés, mert komoly befolyással lesz a közeli és távoli jövődre. Nézz szembe a tényekkel. Jó, vagy sem ez a kapcsolat? A választ már tudod. Hát mondd ki bátran!
Páratlan: A magányos Rákok csoportjának száma jelentősen megcsappan júniusban – ebbe te is beletartozol. Furcsa körülmények közt ismerkedhetsz meg valakivel, és a szenvedély igen hamar felüti a fejét. A vonzódás kölcsönös és elvitathatatlan lesz. Talán ő a nagy Ő. Adj bele mindent!

Oroszlán

Páros: Érzelmi téren összekuszálódtak mostanság a szálak? Ennek is megvolt a maga oka! Júniusban épp ez segíti elő a pozitív változást, a több figyelmet, az egymás iránti megértést. Van némi hiányérzeted? Csökkent a lángolás, kevés a romantika? Mondd el a partnerednek, mire vágysz!
Páratlan: Sokszor leterhelted magadat a közelmúltban, ideje ezen változtatni. Ha mindig csak a munka vagy a tanulás van fókuszban, mikor lesz mód a szerelemre? Mutasd meg a csábító oldaladat, menj társaságba, mondj igent minden bulira, mert biztos, hogy ismeretlen terepen találod meg az igazit.

Szűz

Páros: Béke honol a szívedben, ami igenis ok az örömre! Apróbb nézeteltérések megeshetnek, ám ezek teret engednek a tisztázatlan kérdéseknek, és utat mutatnak egy stabil, közös jövő felé. Izgalmas és érdekes döntéseket hoztok együtt, nem lesz június végén kételyetek az együttléttel összefüggésben.
Páratlan: Elvitathatatlan, hogy sokat tettél azért, hogy az egyedüllét ellenére is remek programokban vegyél részt, és jó társaságban töltsd a szabadidődet. Júniusban viszont tartsd szem előtt a páros élet szépsége mellett szóló érveket. Le kell cserélni a magányt valami másra... Flörtölj, adj esélyt a szerelemnek.

Mérleg

Páros: A szerelmet, a romantikát kérés nélkül is felkínálja neked a kedvesed. Mivel a partnered örömmel teljesíti minden kívánságodat, légy merész, és az eddig titkolt vágyakat oszd meg vele. Lépj át határokat, merj bízni a másik félben. A közösen töltött idő maximálisan kárpótol minden hiányérzetet.
Páratlan: Júniusban semmit nem kell tenned azért, hogy magad köré vonz olyanokat, akik benned látják a potenciális partnert. Akadnak olyanok, akik gyorsan jelét adják annak, hogy utánad sóhajtoznak. Vajon teret engedsz a szerelemnek? Ugye nem a szingliség mellett teszed le a voksodat?

Skorpió

Páros: Szerelmi háromszögre van esély ebben a hónapban – akkor is bekopogtathat valaki a szíved ajtaján, ha azt te nem kérted, és nem kerested. Összekuszálódnak a gondolataid, közben mégis eltűnődsz a helyzeten. Vajon ideje van a váltásnak? Képes leszel a legjobb döntést meghozni.
Páratlan: Lépj ki a megszokott közegedből. Rombolj le falakat, és tegyél olyat, amit eddig sosem. Adj teret önmagadnak és rejtett vágyaidnak. Ezekkel a lépésekkel a szerelem megérkezésének adsz teret. Június második felében valaki felráz téged a fásultságodból. Bújj ki a csigaházadból.

Nyilas

Páros: Vegyes tendenciák jellemzik június havát, és ezek nehézségeket okozhatnak. Ugyanakkor átlátod a bonyodalmakat, azok forrását megérted, az irányítást a kezedben tudod tartani, így pedig jó irányba terelheted a szerelmi kapcsolatodat. Teremts békés körülményeket a béküléshez és a jövő tervezéséhez.
Páratlan: Valaki be akar hálózni, és nem tágít mellőled? Kimondja, mit akar? Ez zavar vagy felpörget? Bármit érezz ezzel kapcsolatban, adj annak hangot, és ha érdekel a másik ember, hát engedd, hogy megmutassa, mit tud adni neked. Jön valaki, aki elsöprő érzelmekkel indul harcba érted.

Bak

Páros: Egy régi szerelem kopogtat az ajtón, ám kezeld helyén ezt a helyzetet, ne láss bele többet, és ne is hagyd, hogy sodorjon az ár. Nem lehetsz sem bizonytalan, sem pedig meggondolatlan. Légy körültekintő! Meglehet, hogy nem tiszta szándékkal közeledik feléd, és ezzel romba döntheti a stabil kapcsolatodat. Ugye ezt nem szeretnéd?
Páratlan: Mozgalmas hónapok vannak a hátad mögött, ám a nagy Ő jól elbújt eddig előled. Ám júniusban megnő az esély arra, hogy összefutsz azzal, akit keresel. Légy spontán, és menj olyan helyekre, ahol sok ismeretlennel találkozhatsz. Aki jön, annak add oda a szívedet, és hidd el, nem fogsz csalódni.

Vízöntő

Páros: Aktív leszel, és erre a partnered hasonló impulzusokkal reagál. Érzelemdús és pozitív energiákkal teli hetek követik egymást. Kedvesed oda megy veled, ahová hívod. Lesz részed izgalomban, szenvedélyben, és az új élmények még inkább összekovácsolnak titeket. Hozd lendületbe a kapcsolatot!
Páratlan: Randira, flörtre, jó bulikra vágysz? Mindent megkapsz, és ezen események során többen kinyilvánítják feléd egyértelmű érdeklődésüket, ám csupán a látszat alapján nem dönthetsz! Észnél kell lenned, ne dőlj be semmilyen mézesmadzagnak. Futó kalandok helyett keresd az igazit.

Halak

Páros: Érdekes és fura eseményeket éltek meg együtt, váratlan helyzetekkel kell megbirkóznotok, ám... semmi sem történik véletlenül! Tartsd fenn kedvesed érdeklődését, a szenvedély és a romantika is kapjon szerepet. Ölelésre, szeretetre, odaadásra bőven lesz mód!
Páratlan: A rég vágyott szerelem akár több irányból is megtalálhat, kapkodhatod a fejedet, hisz annyi impulzus ér, ami meglep, és akár össze is zavar kissé. Ez a szituáció rákényszerít arra, hogy kilépj a komfortzónából. Az örömteli elköteleződés ideje lehet június számodra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.