asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikáknak érdekes élményben lesz részük, főleg házon kívül, de az Oroszlánoknak sem érdemes otthon maradniuk: szükségük van a kikapcsolódásra, ismerkedésre. A Skorpiók is jobban teszik, ha kimozdulnak, és minden béklyót levetve élhetik meg a függetlenség és a szenvedély ízét. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

A szeretteid által biztosított pozitív élmények sokasága megnyugtat ezen a hétvégén. A nyugalom pedig harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít neked. Az idegenek társaságát bátran kerüld el, ha ehhez nem fűlik a fogad. Ha valaki hív valahová, de nem akarsz menni, azt udvariasan utasítsd el. Azokkal légy gondoskodó, akik fontosak neked – ez akár te magad is lehetsz! Készíts finom ételeket, ejtsd meg a bevásárlást, de csak annyit tégy, ami örömöt okoz. Légy egyedül, ha ehhez van kedved. Ha viszont szívesen meghallgatod szeretteid gondjait, tedd azt, és végül vidítsd fel őket. A közös beszélgetések jót tesznek mindenkinek.

Bika

Összességében az elmúlt napokat jókedv és harmónia jellemezte, és ez szerencsére nem tűnik el a hétvégén sem. A panaszkodást és morgolódást felejtsd el, élj a mának, örülj minden apróságnak! Sokan keresik majd a társaságodat, számos érdekes élményben lesz részed, főleg házon kívül. Ha szükségét érzed, hát lustálkodj reggelente, ugyanakkor mindkét nap további részét töltsd aktívan. Van valami jelentős terved vasárnapra? Akkor valósítsd meg úgy is, ha az esetleges szombati bulit követő macskajaj ezt eleinte gátolná. Összességében minden pont úgy alakul majd, ahogy kell. Nem kell erőltetned semmit.

Ikrek

Ezen a hétvégén kevésbé vonzanak a féktelen, hajnalig tartó bulik, a koktélok, a flörtök. Ennél előrébb tartanád a lazsálást, a mély és intenzív beszélgetéseket, egy kis sütést és főzést. Ám ha mégis részt veszel egy zajos társasági összejövetelen, akkor is szánj időt otthonod rendezgetésére, így a közérzeted sokat javulhat. Ha nem is érzel ehhez kedvet eleinte, legalább egy fiókot, egy szekrényt szortírozz ki, jó érzés lesz a haszontalan dolgoktól megválni. A kidobásra ítélt tárgyakat ajándékozd vagy cseréld el a bolhapiacon, interneten. Vasárnap este szánj egy órácskát a következő napok ügyeinek átgondolására.

Rák

A heti történésekkel nem vagy maradéktalanul elégedett. Ezért némi feszültség lehet benned, ezért azt gondolhatod szombat reggel, hogy a hétvége is hasonló lesz... Ám tévedsz! Szerencséd van, hisz fordul a kocka, az égiek mindenben támogatnak, akármilyen terved legyen, az biztosan remekül alakul. Semmilyen negatív hatástól nem kell félned, a lelkedet nyomasztó gondokat egy mosolygós barát vagy családtag tovaűzi. Ha jó mulatság ígérkezik szombat estére, feltétlenül vegyél részt benne. A tánc, a mulatozás se maradjon ki a sorból, szükséged van egy kis féktelenségre.

Oroszlán

Ezt a hétvégét érdemes házon kívül tölteni, jót fog tenni neked, ha eltávolodhatsz a megszokásoktól, a négy fal látványától vagy akár közeli rokonaidtól és szomszédoktól. Bárhová is húzzon a szíved, bárhol köss ki, talán hamar elkap a honvágy, de ne fordulj vissza. Ne maradj ki semmilyen programból, buliból, kell a kikapcsolódás, ismerkedj idegenekkel, szingliként pedig ne mondj nemet az első randimeghívásra! Ha az égiek üzeneteivel szemben erősen eltökéled, hogy nem mozdulsz ki a négy fal közül, akkor se maradj tétlen! Bátran pakolgass, járd körbe otthonod, és gyökeresen változtass a környezeteden.

Szűz

Ezen a hétvégén sokakat meglepsz azzal, hogy egy egészen érdekes, újnak tűnő arcodat mutatod a világ felé. Igyekszel eljátszani egy teljesen más szerepet, például a házitündért, a kedves barátot vagy épp az odaadó szeretőt – ugyanakkor nem biztos, hogy a külsőségek harmóniában lesznek a belül zajlódó folyamatokkal. Azzal minden rendben van, hogy jól akarsz mutatni mások előtt, valami különlegeset adnál az embereknek önmagadból, ám senkit ne vezess félre, és közben tartsd szem előtt, akadnak majd olyanok, akik átlátnak a szitán, pontosan tudják, ez az álarc egyáltalán nem illik hozzád. Mihamarabb dob el ezt a fura maskarát, és légy az, aki valójában vagy.

Mérleg

Ezen a hétvégén egy meglepően tüzes, heves oldaladat mutatod a világnak, amin bizony sokan meg fognak lepődni, hisz ezek a tulajdonságok kevésbé jellemzők rád. A temperamentumosság semmitől se tartson vissza! Csak azért, mert a társadalmi elvárások skatulyába akarnak zárni, neked ezt nem kell hagynod! Ha keresed a nagy őt, most egyik pillanatról a másikra kopogtathat szíved ajtaján a szerelem. Vad és szenvedélyes érzelem uralkodhat el rajtad – hagyd magadat behálózni! Bátran told háttérbe a mások által fontos dolgokat, és csakis önmagad legyél a saját világod középpontjában. Ha már elköteleződtél, csupa szenvedélyt hoz ez a hétvége.

Skorpió

Ebben a két napban a legjelentősebb kérdésed az lehet, mivel töltsd az idődet, merre menj és kivel találkozz, melyik meghívásra mondj igent. Moziba menj, netán egy új étterembe a haverokkal, vagy utazz minél messzebbre az otthonodtól? Minden körülmény kedvez egy kiruccanáshoz, ahol minden béklyót levetve élheted meg a szabadság, függetlenség vagy épp a szenvedély ízét. Hacsak nem vagy valamiért egy helyhez kötve, akkor semmiképpen se maradj otthonod négy fala közt, inkább élvezd ki a nyár szép pillanatait. A napsütés, az aktív programok, a baráti beszélgetések fontosak ahhoz, hogy hétfőn újult erővel kezdd el a következő hetet.

Nyilas

Ez a hétvége olyan energiákat biztosít számodra, melyek segítségével a bonyolult ügyeket is átlátod végre. Új megvilágításba kerül több téma is. Az elégedetlenséget felejtsd el, minden egyes helyzetben a lehetőséget és a tapasztalatszerzést keresd. Sok régi kérdésedre érkezik válasz. Figyelj minden újdonságra, érdekeljen mindaz, ami az utadat keresztezi most. Az információk sokat hozhatnak neked a konyhára a későbbiekben, fogadj mindent örömmel, és raktározd is el a friss ismereteket! Mosolyogj, lepj meg másokat apró szívességekkel. Lesz valami, aminek a valódi értelmét és értékét ezen a hétvégén fogod felfedezni.

Bak

A vegyes eredményekkel zárult munkahetet egy kellemes, nyugalmas hétvége követ, megtalálhatod a számításaidat – csak legyenek konkrét terveid! Figyelj arra, hogy ne vedd magadra, ha valaki bántó, netán egyenesen sértő módon kommunikál veled, esetleg olyat vág a fejedhez, ami nem a te hibád. Engedd el a füled mellett a piszkálódásokat, és ne engedj teret mások pesszimizmusának, haragjának. Hagyj figyelmen kívül mindent, ami lényegtelen, ami a te javadat nem szolgálja. Légy egészségesen önző, csakis a valódi és értékes dolgokra, emberekre, eseményekre összpontosíts.

Vízöntő

Kedved szerint alakulnak a dolgok? Az égi konstellációk erre utalnak, ennek épp így kell lennie. Bátran tervezz és szervezz örömteli programokat – minden terved valóra válhat. Nem lesz okod panaszra, sőt, ami most történik, az hetekre feltölt energiával. Ha akadnak is apróbb gondok, rendezni való ügyek, bizonyos, hogy könnyen boldogulsz mindennel. Az életed sínen van, a pihenés érdekében tolj háttérbe mindent, ami elvenné az időt vagy az energiát a teljes kikapcsolódás lehetőségétől. Sokat tettél a sikerekért és az elismerésért, most viszont jutalmazd meg magad!

Halak

Szombat reggel még nem vagy biztos abban, hogy a tervezett programokon tényleg részt akarsz-e venni. Bizonytalan vagy, hogy a mozgalmasságot vagy a csendet válaszd-e. A nap talán kissé döcögősen indul, aminek az az oka, hogy sokat tüsténkedtél a hét dolgosabb napjain, mostanra pedig kifulladtál, hisz elfogyott az energiád. Ha a belső hangod azt súgja, hogy valamit vagy valakit kerülj el, akkor azt tedd is meg bátran! Ne félj kimondani, hogy valamihez nincs semmi kedved. Talán valaki emiatt felhúzza az orrát, de ne foglalkozz vele! Ha túllendülsz minden nehézségen, akkor a szombati nap megmaradt részén és vasárnap csak olyasmit tégy, ami jólesik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.