Hétvégi horoszkóp (augusztus 10–11.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák hétvégéje nem fog unalomba fulladni, megtalálják azokat az embereket, akikkel öröm lesz eltölteni az időt. Az Ikrek előtt új kapuk nyílnak meg, az Oroszlánok pedig jobb, ha megragadják a lehetőségeket, legyen az új szerelem, költözés vagy hétvégi kiruccanás. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Ezen a hétvégén egyetlen dolgot kerülj el: ne maradj otthon, és ne süppedj bele az egyhangúság útvesztőjébe. Szükség esetén dolgozhatsz, besegíthetsz másoknak, vállalhatsz önkéntes munkát – a lényeg, hogy mindenképpen légy aktív. Csinálj sokféle dolgot, mondj igent a meghívásokra, randikra, fedezz fel egy ismeretlen helyet. A programok között iktass be pihenőidőszakokat! Azért végül is a lényeg a mozgalmasság, a buli, a beszélgetések és új emberek megismerése! A legnagyobb ajándékod az lesz, hogy tisztán láthatod a saját lehetőségeidet - karrier, anyagiak vagy magánéleti téren egyaránt. Rendelkezel elegendő pluszenergiával ahhoz, hogy megoldást találj gondjaidra.

Bika

Szombaton fitt leszel, és nem csak testileg, hanem szellemileg is. Sok érdekes gondolatot osztasz meg környezeteddel, számos ilyen esetben rokonaid és barátaid vevők lesznek a megvalósításra. Mindent egybevetve egyetlen dolog fogja uralni a gondolataidat: vajon miként hajszolhatnád teljes erővel az élvezeteket? Kizárt, hogy a hétvégéd unalomba fulladjon, meg fogod találni azokat a helyeket és embereket, akikkel öröm lesz eltölteni az időt. Kirúgnál a hámból? Rajta! Többet ennél vagy innál kicsit a kelleténél? Ki tiltja meg? Buliznál, táncolnál, akár alvásmentesen? Tedd azt, ami jólesik!

Ikrek

Új dolgokra áhítozol? Unod a megszokott élethelyzeteket, a rutint, a dolgok ismétlődését? Nos, Ikrekként ennek az érzése eleinte még téged is meglep, ugyanakkor jót fog tenni némi változatosság. Változtass a helyzeteden, döntsd le az akadályozó tényezőket, s szabadulj meg pár hibás berögzöttségtől. Ez a lépés felszabadít, inspirál, kreatívvá tesz, és nemcsak ezen a hétvégén, hanem hosszú távon is remek hatással lehet rád. Bár a nagy lehetőségek ezen a két napon elkerülnek, de új kapuk nyílnak meg előtted, és friss dolgok alapjait tudod letenni. Ne nézz visszafele, csak előre! Koncentrálj augusztus havának további részére, az elkövetkező hetek terveire.

Rák

Ezen a hétvégén légy egy kicsit önző, és a saját érdekeidet tartsd szem előtt másoké helyett! Szánj magadra kellő időt és energiát! Lepd meg magadat valami aprósággal, amire régóta vágytál. Amire most kiadsz pénzt, az többszörösen megtérül később. A hét dolgosabbik része gyorsan elszaladt, nem volt mód pihenésre, a hétvégén viszont ez kerüljön fókuszba. Mivel sokszor foglalkoztál mások nyűgjeivel, épp ezért kell most önmagaddal törődnöd. A legegyszerűbb az, hogyha megfigyeled, mit diktál a tested és a szellemed, ezt pedig ötvözöd, és kész a válasz arra, mit is csinálj!

Oroszlán

Vállalj kockázatot! Bátran ugorj bele az ismeretlenbe. Ragadd meg a lehetőséget, legyen szó egy pillanatnyi feladatról, új szerelemről, költözésről, netán egy hétvégi kiruccanásról. Ne futamodj meg a változás elől, ugyanis van, ami az életben csak egyszer adatik meg! Mindenben van rizikó, ez ne tartson vissza! Mindegy, mivel összefüggésben kerülsz döntéshelyzetbe, merd kimondani azt, ami belülről kikívánkozik, ellentétben azzal, ami mások elvárása lenne. Miért ne lehetne jó végre egyszer neked is? A közelgő telihold világosságot gyújt az utadon, és a fejedben is!

Szűz

Ezen a hétvégén mindenre nyitott leszel, nem félsz az újdonság varázsától, vonz az ismeretlen. Tűz, hév és szenvedély visz előre, így ébredsz, így kelsz fel, és ennek szellemében cselekszel. Oda menj, ahol örömmel fogadnak, és ahol biztosan jól érezheted magadat. Ezen a két napon nem létezik olyan akadály előtted, amelyet ne tudnál könnyedén átugrani, vagy feladat, amit ne tudnál megoldani. Átmeneti lobbanékonyságod remek lesz ahhoz, hogy másokat útba igazíts, vagy épp összefogd egy csapat munkáját vagy hétvégi terveit. Csak tedd, amit a belső hang diktál.

Mérleg

Légy teljesen felszabadult és bolondos, mondj igent olyasmire, amire eddig sosem mertél volna! Akárhová hívnak, érezd jól magadat. Lépd át a korlátjaidat, merj ismerkedni idegen emberekkel, távoli kultúrákkal, extrém sportokkal. Kóstolj bele a tiltott dolgok valamelyikébe, mert épp ebből kaphatsz inspirációt. Lehet, hogy a különféle etikai szabályok eddig visszatartottak, ám most eljött az a pillanat, amikor a különlegességre vágyakozó énedet kell táplálnod. A benned felgyűlt nyughatatlanságot és felfedezési vágyat engedd szabadon, és olyan irányba menj, ahová a szíved húz.

Skorpió

A kedélyállapotod emelkedett, így másokra is jó hatással leszel. Kiválóan érzed magadat a bőrödben, a panaszkodást és a pesszimizmust hagyd hátra. Buliban, táncban, jó gasztronómiai élményekben lehet részed, ha fogod magad, és egyszerűen útnak indulsz a felfedezés vágyával. Olyan helyekre juthatsz el, ahol csodákat élhetsz meg. Az emberi kapcsolatok építése kiemelten fontos, a mély és tartalmas beszélgetések kerüljenek fókuszba, akár te is lehetsz ezek kezdeményezője. Olyan régi baráttal vagy akár ismeretlen emberekkel hoz össze a sors, akik nagyszerű tanácsokkal látnak el, jó ötleteket adnak neked, ez pedig kiváló hétvégét ígér számodra.

Nyilas

Nyugalmad és kiegyensúlyozottságod tovaszáll pénteken, és meglepően impulzív, tettre kész leszel egész hétvégén. Ez azért van, mert összegyűlt benned rengeteg energia, amit nem használtál fel a hétköznapok során. Épp ezért házon kívül keress izgalmas programokat, a négy fal biztosan nem jó megoldás. Feltétlenül töltsd időd jelentős részét társaságban, fedezzetek fel közösen új helyeket, bulizz szokatlan stílusban. Mindenképp tombold ki magadat, s ha megbújik benned némi feszültség, azt képes leszel levezetni. Két napig ne foglalkozz munkával, családi kötelezettségekkel, anyagi ügyekkel.

Bak

Remek hangulat jellemzi a hétvégét, fel vagy dobva, jó programötleteid vannak, és semmilyen akadály nem állja útját terveid megvalósításának. Képes leszel meggyőzni az embereket arról, hogy töltsék veled az időt. Mivel jó társaság vagy, sokan melléd szegődnek. Ráadásul egész hétvégén kedves gesztusokkal leped meg szeretteidet, barátaidat, sőt még az idegenekhez is lesz pár jó szavad. Töltsön el örömmel, hogy a viszonzás folyamatos, érdekes eszmecserékre is alkalmat kínál ez a hétvége. Elbűvölő mosolyoddal pedig még be is hálózhatsz valakit. Jókedvedet, pozitív gondolataidat képes leszel átragasztani másokra is.

Vízöntő

Told előtérbe a legjobb jellemvonásaidat ezen a hétvégén. A legfontosabbak a logikusság, az előrelátás, a reális gondolkodás, a türelem és a jó szándék. Használd ezeket külön vagy együttesen, ugyanis nagy szükség lesz az önfegyelmedre, a logikus gondolkodásmódodra, mert váratlan helyzetek alakulnak ki körülötted, és nem hagyhatod magadat sodortatni az árral, mindenre gyorsan reagálnod kell. Figyeld az eseményeket, és időben vedd észre azt, ha egy fontos döntést neked kell meghoznod - akár mások helyett is! Jól át fogod látni a különféle helyzeteket, emiatt pedig több dologról is leránthatod a leplet, és feltárulhat néhány dolog valódi értelme.

Halak

Mihamarabb zárd le a hátad mögött lévő zsúfolt és tevékeny napokat. Ne tervezz munkát! Élvezd a hétvége minden pillanatát, izgalmakat kínáló mozzanatait. Volt részed az elmúlt napokban jó és kellemetlen élményekben egyaránt, viszont a sors mindenért kárpótolni fog. Minden pont úgy lesz, ahogy azt reméled, sőt akár még jobban is alakulhatnak a különféle dolgok, hisz a Jupiter és a Merkúr minden támogatást megad ehhez. Hamarosan itt a telihold, és ez a többletenergia szenvedélyessé varázsol. A hangulatod jó, és csakis javulhat, és még az a feladat is rád hárul, hogy másokat formába hozz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.