Szexhoroszkóp januárra

szex horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekel, hogy mire számíthatsz januárban a hálószobában? Olvasd el januári szexhoroszkópodat, és kiderül, milyen magasra szárnyal majd a libidód 2011 első hónapjában.

iStockPhoto
iStockPhoto

Kos

Romantikusabb és érzelmesebb hangulatban vagy, mint általában. De ez egyáltalán nincs rossz hatással a szexuális életedre. Sőt, a libidód szinte szárnyal, pont olyan éteri magasságokban, mint a lelked. Ha szerelmes és erotikus dalokat hallgatsz a pasiddal esténként, akkor garantált a szorosnál is szorosabb összebújás.

Bika

Úgy tűnik, téli álmot alszol januárban, és ugyanez vonatkozik a szexkedvedre is. Ha választanod kell a szeretkezés és a szunyálás között, szinte át sem gondolod a hancúrozás lehetőségét, azonnal mély álomba merülsz. Ha azonban nem szereted kedvesedet kedvetlenül hagyni, néha tegyél a kedvére, az alvás is jobban esik egymás karjában kielégülten szuszogva.

Ikrek

Január az év legszexisebb hónapja lesz számodra. Amíg mások a kinti hideg miatt keseregnek, te teszel ellene, például forró sztriptízt lejtesz a pasidnak. Ha nem is leszel mindennap ennyire virgonc hangulatban, nem telik el egyetlen napod sem anélkül, hogy becsalogatnád a kedvesedet a jó meleg takaró alá kicsit hancúrozni.

Rák

Minden egyes nap kitör belőled a vadállat. Egy nagyon érzéki vadmacska. Egyszerre dorombolsz és karmolsz, hízelegsz és csábítasz, kedves vagy és tüzes. A pasid pedig őrülten szexisnek találhatja, hogy egyetlen este sem tudhatja előre, éppen milyen hangulatodban bújsz mellé a takaró alá - és ez mindig legyen meglepetés.

Oroszlán

Hatalmas kedved van a szeretkezésre, szinte naponta magadhoz húzod a kedvesedet. Viszont ha te nem kezdeményezel, az is egyértelmű jelzés a pasid felé: meg se próbálj közeledni! Januárban a szex abszolút a te döntésed, ha kedvet érzel hozzá, megremegnek a hálószobád falai, ha nem, felesleges a kérés és a csábítás, nem lehet téged ágyba vinni.

iStockPhoto
iStockPhoto

Szűz

Az erotika ebben a hónapban egyáltalán semmit sem jelent. Ha nincs párod, teljesen jól érzed magadat szex nélkül is, pláne pasi nélkül. Ha párkapcsolatban élsz, nem vagy éppen tüzes hangulatban. A kedvesed néha úgy érezheti, hogy csak egészségügyi megfontolásból osztod meg vele az ágyadat hébe-hóba.

Mérleg

Lubickolsz az erotikus élményekben! Szexszel kelsz, a pasiddal fekszel le - imádod az érzékiséget, imádod az élvezeteket. A szeretkezés számodra nemcsak szeretkezés, hanem szórakozás is. Kacagsz, nevetsz, csiklandozol, sokkal jobban élvezed, mint bármikor. Ha nincs partnered, most kacér humoroddal foghatsz magadnak pasit, hosszabb-rövidebb időre.

Skorpió

Ha szereted a finom falatokat és az isteni édességeket, elképzelhető, hogy meggyűlik a bajod a felesleges kilókkal. Nem formálhatod egyszerűbben az alakodat, mint szexszel! És minél többet szeretkezel, annál kevésbé kell lelkiismeret-furdalást érezned a nassolás miatt. Például minden tábla vágykeltő csokoládé után édesgesd magadhoz a kedvesedet hancúrozni.

Nyilas

A végzet asszonya vagy, a pasik majd' megvesznek érted. A csábító démon szerepe most azonban annyira kifáraszt, hogy nem sok kedved van a gyakorlati erotikához. Ha egyedülálló vagy, nem tartozol emiatt senkinek magyarázattal, ne is törődj vele, ez egy nyűgös időszak. Ha kapcsolatban élsz, akkor a pasid talán furcsállhatja, de bizonyára megérti.

iStockPhoto
iStockPhoto

Bak

Kicsit nehezen oldódsz fel a kedvesed karjában, hosszas előjátékra lehet szükségetek ahhoz, hogy egy kis szikra lángra kapjon benned. Ha nem vagy őrülten szexuális hangulatban, erőltess magadra egy kis romantikát. A lényeg, hogy januárban ne változz át hókirálynővé, mert egy jéghideg szeretőt egy valódi vulkán sem képes megolvasztani.

Vízöntő

Ott folytatod az év első hónapját, ahol tavaly abbahagytad - az ágyban, a kedvesed karjában. Szerencsére sosem kell új szexpraktikákért a szomszédba menned, csak úgy dől belőled az erotikus fantázia. Vigyázz azonban az egyensúlyra, a pasidnak néha szüksége lehet "hagyományos" szeretkezésre is, elképzelhető, hogy nem akar minden este más jelmezben feszíteni.

Halak

Hétköznapokon rengeteget dolgozol, alighogy a pasid a karjába kapna, máris elalszol. Vagy ami még rosszabb, elhárítod a közeledését, hogy még rengeteg dolgod van... Szerencsére a szexhelyzeted nem reménytelen, mert a hétvégéken viszont szárnyal a libidód! Sem a munkára, sem az alvásra nem gondolsz, éjjel-nappal a kedvesedet kényezteted.

Még több horoszkóp!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


További cikkeink:
Eláruljuk, mi a jó szex titka
Forró szextippek Indiából
Szex és szerelem a testbeszéd nyelvén
Fórumozz:
Szingli vagyok!
Szerelmi háromszög
Színlelt orgazmus



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.