párkapcsolat Katalin hercegnő Kate Middleton exbarátnő Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rábukkantunk Katalin egyik "utódjára", aki megszólalásig hasonlít a szép hercegnőre. Az is érdekes, hogy Katalin egykori szerelme is nagyon hasonlít Vilmos hercegre.

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)


Willem MarxShirley Leigh Wood Oakes. "Nem verték nagy dobra, hogy összejöttek. Nemrég Londonban voltak együtt, és nagyon boldognak tűntek"

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Kate Middleton és Shirley Leigh Wood Oakes

Willem volt Katalin első barátja, és a szakításuk után is jó viszonyban maradtak. 2008-ban együtt buliztak és iszogattak egy felkapott londoni szórakozóhelyen is, erről pedig fotók is készültek. A fiú az Oxford Egyetemen diplomázott, és újságíróként Irakból készít tudósításokat az amerikaiaknak. Kiváló riporterként ismerik a szakmában - már több munkáját hivatalosan is elismerték. Korábban járt Ingrid Bergman unokájával, a modellként dolgozó Elettra Rossellinivel is, aki szintén a barna szemű és hajú lányok táborát erősíti. De nemcsak a lányok között van hasonlóság. Willem nemcsak a nevében hasonlít Vilmos hercegre - külsőleg, alkatilag is összekeverhetnénk őt a kékvérű férfival.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Willem Marx

Vilmos és Katalin jelenleg több hosszú utat is tervez. Jövőre szeretnének visszamenni az Egyesült Államokba, de előtte Vilmos minden vágya Ausztrália és Új-Zéland meglátogatása, és egy Karibi-utazás is a lisájukon szerepel még.

Tipp! Eldöntötték: Stohl András börtönbe vonul! Fotók a tárgyalásról képgalériánkban!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.