párkapcsolat szerelem Jake Gyllenhaal Michelle Williams Dawson és a haverok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jake Gyllenhaal nem tétlenkedik: sorra szerzi skalpjait, méghozzá a legszebb színésznők közül.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A harmincéves barna szívtipró nem tétlenkedik. Jake 2007 és 2009 között hivatalosan is együtt járt Reese Witherspoonnal, és bár a srác teljesen odavolt a szőkeségért, a színésznő már nem szeretett volna egy újabb esküvőt. Ez után Jake bánatában az akkor feltörekvő, fiatal countryénekesnővel, Taylor Swifttel vigasztalódott, de csak néhány hétig volt a babaarcú lány ágymelegítője. Jake rákapott a csajozásra, és azóta sem tud leállni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jake ölelkezve Reese Witherspoonnal, Taylor Swift

Nemrég Anna Kendrickkel az Alkonyat-filmek kotnyeles Jessikájával múlatta az időt, együtt utaztak a napokban Las Vegasba is. A rövid kiruccanás után Jake-nek Rashida Jones színésznő lett a legújabb játszótársnője - együtt vacsoráztak a Café Gratitude étteremben.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Anna Kendrick és Rashida Jones

A két hölgy után Busy Philipps (a Dawson és a haverok egykori sztárja) következett a sorban - köztük azonban nem lesz szerelem, az egészen biztos. Busy férje, Marc Silverstein ugyanis régóta ismeri Jake-et - mindketten Michelle Williams kislányának keresztszülei.

Northfoto
Northfoto

Jake-et egy kocsiban kapták lencsevégre Busy Philipps-el

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.