Jake Gyllenhaal nem tétlenkedik: sorra szerzi skalpjait, méghozzá a legszebb színésznők közül.

Forrás: AFP

A harmincéves barna szívtipró nem tétlenkedik. Jake 2007 és 2009 között hivatalosan is együtt járt Reese Witherspoonnal, és bár a srác teljesen odavolt a szőkeségért, a színésznő már nem szeretett volna egy újabb esküvőt. Ez után Jake bánatában az akkor feltörekvő, fiatal countryénekesnővel, Taylor Swifttel vigasztalódott, de csak néhány hétig volt a babaarcú lány ágymelegítője. Jake rákapott a csajozásra, és azóta sem tud leállni.

Forrás: AFP
Jake ölelkezve Reese Witherspoonnal, Taylor Swift

Nemrég Anna Kendrickkel az Alkonyat-filmek kotnyeles Jessikájával múlatta az időt, együtt utaztak a napokban Las Vegasba is. A rövid kiruccanás után Jake-nek Rashida Jones színésznő lett a legújabb játszótársnője - együtt vacsoráztak a Café Gratitude étteremben.

Forrás: AFP
Anna Kendrick és Rashida Jones

A két hölgy után Busy Philipps (a Dawson és a haverok egykori sztárja) következett a sorban - köztük azonban nem lesz szerelem, az egészen biztos. Busy férje, Marc Silverstein ugyanis régóta ismeri Jake-et - mindketten Michelle Williams kislányának keresztszülei.

Northfoto
Jake-et egy kocsiban kapták lencsevégre Busy Philipps-el

7 ok, amiért biztos, hogy újrakezdjük a szakítás utánhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110905-szerelem-parkapcsolat-7-ok-amiert-biztos-hogy-ujrakezdjuk-a.html Katalin hercegnőt képtelen elfelejteni az exbarátja?http://www.life.hu/szeress/20110905-katalin-hercegnot-keptelen-elfelejteni-az-exbaratja.html Szexhoroszkóp - csak felnőtteknek! Férfiak... (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110901-szexhoroszkop-csak-felnotteknek-ferfiak.html 8 hónapig titkolták! Most először nyilatkozott magánéletéről a Megasztár csinos énekesnőjehttp://www.life.hu/szeress/20110903-8-honapig-titkoltak-hogy-szakitottak-most-eloszor-nyilatkozott-maganeleterol-der.html Szex búcsúzóul - Te miért bújsz ágyba a pasiddal?http://www.life.hu/szeress/szex/20110902-szex-szerelem-parkapcsolat-te-miert-olelsz-nezz-szembe-a.html