párkapcsolat szerelem Nagy-Britannia Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg megpróbálja visszacsábítani régi szerelmét, Chelsy Davyt.

Az idén 27 éves Harry - Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, aki édesapja és bátyja, Vilmos herceg mögött a harmadik a brit trónutódlási sorban - hat évig ápolta meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcát a Zimbabwében született, Dél-Afrikában nevelkedett modell alkatú szőke szépséggel, a kapcsolat azonban végül teljesen kifulladt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Chelsy ugyan jelen volt Vilmos áprilisi londoni esküvőjén - állítólag Harry kifejezett kérésére vették fel a meghívottak listájára -, és ebből sokan arra a következtetésre jutottak, hogy a pár ismét összejött. Ezt azonban Harry sajtóértesülések szerint határozottan cáfolta, sőt a brit bulvárlapok az elmúlt hetekben arról számoltak be, hogy új barátnő jelent meg a színen a 25 esztendős Florence Brudenell-Bruce fehérnemű- és fürdőruhamodell személyében.

A Mail on Sunday című vasárnapi brit lap bennfentes forrásait idézve most arról adott hírt, hogy Harry és Chelsy kapcsolata mégis az újjáéledés jeleit mutatja. A lapnak nyilatkozó jól értesültek szerint legalábbis erre utal, hogy a herceg - aki a minap kéthónapos katonai helikopterpilóta-kiképzést kezdett az Egyesült Államokban - elutazása előtt eltöltött egy intim estét Chelsy londoni otthonában.

Northfoto
Northfoto

A Mail forrásai szerint Chelsy vacsorát főzött egykori hercegi udvarlójának, és a fehér asztal mellett idézték fel az együtt töltött éveket. Harry állítólag egyértelműen közölte Chelsyvel, hogy szeretné újrakezdeni a kapcsolatot, és a pár ismerősei úgy tudják, hogy a hercegi exbarátnő sem zárkózik el a gondolattól, bár továbbra is vannak fenntartásai, tekintettel az elmúlt hat év viharaira. Mindemellett Chelsy Davynek - barátai szerint - ahhoz sincs sok kedve, hogy hercegnő legyen, mivel saját jogán szeretne karriert csinálni. A jogász diplomás Chelsy nemrégiben állt munkába az egyik legnagyobb londoni ügyvédi iroda, az Allen and Overy gyakornokaként.

Harry most mindenesetre eltölt két hónapot Amerikában - kiképzésének helyszíne az a kaliforniai támaszpont, ahol annak idején a Top Gun című, Tom Cruise főszereplésével forgatott sikerfilm egyes jeleneteit is felvették -, így van idő az egyelőre jegelt románc jövőbeni sorsának mérlegelésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.