Nicola Peltz Beckham nagymama Brooklyn Beckham gyász Victoria Beckham
Szeretett nagymamáját gyászolja Nicola Peltz. Az egész Beckham család imádta a 95 éves Bunnyt.

Gyászol Nicola Peltz Beckham, elhunyt a nagymamája, akit csak Bunnynak becéztek. 

Beckhamék gyászolnak, meghalt Nicola nagymamája
Beckhamék gyászolnak: az egész család imádta Bunnyt
Forrás: Nicola Peltz-Beckham/Instagram

A szomorú hírt a színésznő bátyja, a 34 éves Bradley Peltz osztotta meg Instagram-bejegyzésben csütörtökön. Az idős asszony 95 éves volt. 

Ma elveszítettük az angyalomat itt a Földön. Nemcsak boldog volt, de annyira szeretetre méltó is, amilyennel még nem találkoztam. Ő volt a fény, amely beragyogja a napodat. Nyugodjon a lelke békében a mennyei paradicsomban. Szeretlek Nyuszi

 - írta posztjában Bradley, amelyben számos közös emléket is felidézett.

 

Brooklyn Beckham felesége, Nicola Bradleyhoz hasonlóan hihetetlenül közel állt nagymamájához, olyannyira, hogy a 2022-es esküvőjén koszorúslánynak is felkérte. Nicola a közelmúltban a Met-gálát is kihagyta, hogy Bunnyval lehessen, de már Victoria Beckham 50. születésnapi partiján sem vett részt ugyanezért. 

Felesége nagymamáját Brooklyn is nagyon szerette, az asszony 94. születésnapján rögtönzött beszédet is tartott: 

Boldog születésnapot, nagyon szeretlek, nagyon megtisztelő, hogy itt lehetek a születésnapodon. Olyan csodálatos vagy, és olyan gyönyörűen nézel ki ma, köszönöm, hogy a családod része lehetek. Remélem, élvezed ezt a napot.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.