Pierce Brosnant félmeztelen fotóval ünnepelte felesége: "Végtelenül szeretlek"

születésnap Pierce Brosnan fotó feleség
A 71. születésnapja alkalmából osztott meg egy félmeztelen fotót a sztárról felesége. Pierce Brosnan remekül fest a régi felvételen.

Pierce Brosnan május 16-án töltötte be 71. életévét - ennek örömére felesége, Keely megosztott róla egy ritka, félmeztelen fotót. A kép nagyjából az 1990-es években készülhetett - amikor Pierce James Bondként robbant be a köztudatba - és valószínűleg Hawaii otthonukban kapta valaki lencsevégre hiányos öltözetben a sztárt.

Pierce Brosnan és felesége
Pierce Brosnant félmeztelen fotóval köszöntötte felesége
Forrás: Mike Marsland/WireImage

Pierce Brosnan felesége megosztott a színészről egy régi felvételt

"Boldog születésnapot életem szerelmének" - kezdte a köszöntést Keely Shaye Brosnan. "Te vagy a sziklám, a horgonyom, a mindenem... és végtelenül szeretlek" - írta a poszthoz. A pár több mint három évtizede van együtt, először 1994 áprilisában találkoztak egy mexikói partin, amelyről Kelly újságíróként tudósított, és ahol a Cheers sztárját, Ted Dansont kellett volna meginterjúvolnia. Az első randevújukra néhány nappal később került sor: leültek a csillagok alatt, és fogták egymás kezét. A szerelem gyorsan kibontakozott közöttük, és pár hónappal később már a vörös szőnyegen is együtt mutatkoztak, ahogy teszik azóta is.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.