It Ends with Us: Blake Lively főszereplésével kerül vászonra Colleen Hoover népszerű könyve

Celebrity Sightings In New York City - January 12, 2024 Blake Lively az It Ends with Us forgatásán
GC Images/Celebrity Sightings In New York City - January 12, 2024 - Robert Kamau
előzetes adaptáció Blake Lively
Blake Lively egy népszerű regény adaptációjával tér vissza a vászonra. A színésznő Colleen Hoover It Ends with Us című regényének filmváltozatában lesz főszereplő.

Blake Lively - aki családjával hamarosan Budapesten fog eltölteni egy hónapot - nemsokára debütáló új filmjéhez egy csodálatos előzetes készült. Az It Ends with Us egy adaptáció, Colleen Hoover  azonos cínű, hatalmas népszerűségnek örvendő könyvéből készül a mozi. A rajongók egyelőre odavannak érte, és azért is, mert a trailer alatt Taylor Swift egyik száma hallható - ismert, hogy Blake és Taylor nagyon jó barátnők. 

Celebrity Sightings In Jersey City - January 12, 2024 Blake Lively az It Ends with Us forgatásán
Blake Lively az It Ends with Us forgatásán
Forrás: GC Images

It Ends with Us - Blake Lively főszereplésével készült a filmváltozat

A 2016-os könyvhöz hasonlóan a film is Lily Bloom (Blake Lively) életét követi majd, aki Bostonba költözik, hogy virágüzletet nyisson. A fiatal nő először Ryle Kincaiddel (Justin Baldoni) esik szerelembe, de tüzes románcuk hamar veszélyesen ismerőssé válik Lily számára - és a dolgok tovább bonyolódnak, amikor régi kedvese, Atlas Corrigan (Brandon Sklenar) újra feltűnik a színen. 

"Egy olyan karakter bőrébe bújni, akinek ilyen jelentős hatása volt, megtiszteltetés"

 - mondta Lively korábban. A főbb szerepekben Blake Lively, Justin Baldoni, Jenny Slate, Hasan Minhaj, Amy Morton és Brandon Sklenar láthatók. Az It Ends with Us a tervek szerint 2024. augusztus 9-én kerül az Egyesült Államokban a mozikba, itthon pedig 15-étől lesz látható.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.