Mester Tamás szerelem Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár szingli, de nyitott a szerelemre Mester Tamás, a Megasztár zsűritagja.

A zenész már számos megkeresést kapott hölgyektől, akik szívesen találkoznának vele, de a randizgatás nem Mester kedvenc elfoglaltsága. "Én nem tudok randizni. Egyszer kipróbáltam, de mindig attól félek, hogy mi lesz, ha unatkozni fogok. Ezért van az, hogy az ismerkedésnél én általában át szoktam ugrani néhány lépcsőfokot" - vallotta be a zenész a Blikknek. "Valamiért az a kép él rólam, hogy nagy csajozós vagyok, de ez nem így van. Nyitott vagyok arra, hogy ismerkedjek, de nagyon nehezen leszek szerelmes. Most valahogy mégis azt érzem, az idén erre az érzésre megvan az esély" - tette hozzá az ítész.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!


Mester Tamás gondolatait még nem a családalapítás köti le, mert számára a házasság és a gyerek komoly kötöttségeket jelentene. "Ez egy nagyon nagy kérdés, hogy család vagy függetlenség. Lehet, hogy ezt a két dolgot meg lehet egyszerre teremteni. Akkor érdemes családot alapítani, ha az ember még szabadabbnak érzi magát együtt, mint külön. Egyelőre nincs bennem késztetés, hogy továbbörökítsem a génjeimet, de ha megtalálom a nőt, aki a gyermekeim anyja lehet, akkor lehet, hogy másképp fogom már gondolni. Szerintem jó apa leszek, annak ellenére, hogy egyelőre nem tervezem" - mesélte Mester. És hogy milyen az a nő, aki meghódíthatja a művész szívét? "Elsősorban aranyos legyen, kedves, de fontos az őszinteség, ártatlanság, tisztaság is!" - vallotta a zsűritag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.