Ezt csináljuk inkább szex helyett - éjszakai pasivélemény

szex LifeNight szexualitás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon sok párkapcsolat megy tönkre azért, mert a pár egyik vagy másik fele hárítja a szexet. Most a férfiakat kérdeztük meg arról, hogy mit szólnak ahhoz, amikor kedvesük ilyen-olyan indokkal kitér a szexuális közeledés elől.


Tippünk: Nyári csizma entyem-pentyem helyett - Te mire cseréled a szexet?



Gábor, tanár (29)

"Ha valaki azt hiszi, ez vicc, az nagyon téved. Vannak nők, akik művészi tökélyre tudják fejleszteni a menekülést, és nem a fejfájásra hivatkoznak: az egyik volt barátnőm, aki aktívan sportolt, folyamatosan azzal hárította el a közeledésemet, hogy neki másnap meccse lesz. Vagyis értsem meg, nem akar energiát veszíteni, mintha azzal, hogy velem szerelmeskedik, annyi energiát 'lopnék' tőle, ami súlyosan befolyásolná a másnapi eredményeit."

Thinkstock
Thinkstock


Jenő, mérnök (46)

"A volt feleségem egy nagy cégnél főkönyvelő, és minden héten hatalmas aktákat cipelt haza. Amikor kezdeményeztem, csak rám nézett a szemüvege fölött, és meglobogtatta a legfelső számlát. Ma már csak mulatok rajta, de akkor teljesen összetörte a férfiúi önbecsülésemet, hogy inkább a számokat választotta helyettem. Néha próbáltam kideríteni, hogy mi a baj, miért nem működik a dolog, miért nincs vágy. Velem van a baj? Soha nem tudtam meg a valódi választ, őt pedig maguk alá temették a számoszlopok az én vágyaimmal együtt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.