Fények, zajok, mozgás: ezektől a hétköznapi dolgoktól lesz jobb a szex

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szex intim vágy szexualitás felnőtt orgazmus mozgás kéj erotika kapcsolat Intimitás gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erotikus szerepjáték, szex a kocsiban, szeretkezés a természet lágy ölén, sztriptíz, fejezetek a Káma-szútrából - ezek és ehhez hasonló módszerekkel pezsdítheted fel az együttléteket a pároddal. Lássuk, hogy mit tehetsz még a kielégülésért!

Ha már megtaláltad a tökéletes partnert, de mégsem olyan perzselő a szex, mint a mozifilmek ágyjeleneteiben, ne ess pánikba! Egyszerűen csak próbálj ki néhány trükköt, és nemcsak a szeretkezés esik majd jobban, hanem a mindennapjaid is változatosabbak lesznek.

1. Sportolj!

Nincs kedved a kedvesed közeledéséhez? Többet kellene sportolnod - lehetőleg a szabadban! A fedett pályás távolba nézés az irodában, vagy a séta a csokiautomatáig igen kevés testmozgás. Ezzel szemben ha rendszeresen és eredményesen tréningezel, edzettebb leszel, és jobban érzed majd magad a bőrödben. Ha pedig fitt vagy, egészséges és elégedett magaddal, egy fontos lépést tettél afelé, hogy megnőjön a libidód, ezért jobban kívánd és élvezd majd a szexet!

Forrás: Thinkstock

A Life.hu tippje: Aktiváld a szexcsakrádat!

Jógázz! Ha intenzívebb szeretkezésekre vágysz, próbáld ki a jógát. Az ászanák ugyanis erősítik a medencetájéki izmokat, amitől erőteljesebben reagál a tested a szexuális ingerekre is.

2. Húzd meg a határt!

A munkahelyeden keményen dolgozol, majd otthon a háztartási lemaradásodat próbálod bepótolni. Eközben segítesz leckét írni a gyermekeidnek, meghallgatod a szüleidet, tanácsot adsz a barátnőidnek. Nincs egyetlen szabad perced sem, nem csoda, hogy ha estére hullafáradt vagy, és ha a kedvesed szexet említ, csak annyit válaszolsz: "Ha most hagysz aludni, ígérem holnap szexelünk!"

Fontos az is, hogy a pároddal megosszátok a mindennapi sikereket és sikertelenségeket, hiszen ez egy jól működő párkapcsolat alapja, de mindezt a hálószobán kívül tegyétek. A franciaágy a pihenésen kívül szeretkezésre való. Az ajtó becsukásával zárjátok ki a külvilágot, ne dolgozók, szülők, gyerekek és barátok legyetek, hanem szeretők, egy nő és egy férfi, és csak egymás testére koncentráljatok!

Forrás: Thinkstock

A Life.hu tippje:

Nem tudtok otthon elbújni, hogy csak kettesben legyetek? Töltsetek több időt házon kívül! Ha időnként kivesztek egy kis szabadságot, és wellnesshétvégére vagy szállodába mentek, sokkal élvezetesebb és intenzívebb lesz a házaséletetek. Ha bármilyen okból nem engedhetitek meg magatoknak a rendszeres kiruccanásokat, akkor használjátok a fantáziátokat, szedjétek össze a bátorságotokat, és szeretkezzetek az autóban vagy a természet lágy ölén, egy eldugott helyen. Felpezsdítő élmény lehet!

3. Csak élvezd!

Ahogy a bölcsek mondják, nem a cél elérése a boldogság, hanem az ahhoz vezető út! Ha nincs mindig orgazmusod, ne add fel a reményt és a próbálkozást, hanem élvezd a párod szeretetét, kényeztetését, bókjait, csókjait és simogatását. Ha el tudsz lazulni az érintésétől, és nem esel pánikba amiatt, hogy egyáltalán kielégülsz-e, könnyebben eljutsz a csúcsra! És ha ez nem is megy rögtön az első alkalommal, akkor se add fel, vágyj újra és újra a közelségére, a közeledésére, és arra is, hogy kielégítsd őt.

A Life.hu tippje:

Ha a párod tudja, hogy nincs orgazmusod, az ő kedve is könnyen elmehet a szextől. Erre azonban nem az a megoldás, ha megjátszod az élvezetet! Először is beszéljétek meg a problémád, és szögezd le, hogy te ennek ellenére szeretsz vele szeretkezni. Ezt ne csak mondd, hanem valóban legyen is így. Amikor együttlétre kerül a sor, ne csak feküdj, és várd a végét, hanem dobd be magadat! Dicsérd, a testét, a mozdulatait, turbózd fel az önbizalmát, és ne lepődj meg, ha kellemes meglepetés ér egy eget rengető orgazmus formájában!

4. Játék a fényekkel!

Mindig sötétben szeretkeztek? Varázsolj diszkrét és meghitt hangulatot egy kislámpával, gyertyával, mécsesekkel, de ami még fontosabb, hogy világosban nemcsak érzitek és elképzelitek egymást, hanem látjátok is az összeolvadó testek játékát, ami csak fokozza az izgalmat!

Forrás: Thinkstock

A Life.hu tippje:

Általában világosban szeretkeztek? Kapcsold le a villanyt, fújd el a gyertyát, húzd be a függönyt. A sötét épp olyan izgató lehet, mint a meghitt fény. Nem hagyatkozhatsz a szemedre, hogy lásd, élvezi-e a pasid a ténykedésedet, a hangjaiból és a teste reakcióiból kell olvasnod! Ezzel a játékkal nemcsak a szexet teszitek izgalmasabbá, hanem ti is közelebb kerültök egymáshoz.

5. Szánj rá időt!

Ha a szeretkezés nálatok egy röpke előjátékból, sietős aktusból és alvásból áll, itt az ideje lassítani. A gyors, szenvedélyes szex nem rossz, csak éppen a jóból is megárt a sok. Fektessetek időt és energiát az erotikába, szeretkezzetek, ne "csak" szexeljetek! Fontos a csók is!

A reggel elcsattanó cuppantás és az esti jóéjt-puszi között hányszor érinted meg az ajkaddal a kedvesedet? Ha nem sokszor, akkor ezen minél hamarabb változtatni kell! Csókolózás közben ugyanis kész hormonrobbanás zajlik le a szervezetetekben, és olyan heves vágy törhet rátok, mint még talán soha. És ez még csak az ajkak és a nyelvek játéka volt, a száddal akár a kedvesed egész testét bebarangolhatod, az izgalom és a borzongás nem marad el!

A Life.hu tippje:

Ne csak a szeretkezésre szánj időt, hanem az előkészületekre is! Ne legyél rest szexis fehérneműben a párod mellé feküdni, ne sajnáld a fáradtságot az intim hangulat megteremtésére sem! Ha különlegessé szeretnéd tenni az együttlétet, akkor különlegessé kell varázsolnod a külsőségeket is: kapcsolj be zenét, és hűts be egy üveg finom pezsgőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.