párkapcsolat szex LifeNight szexualitás orgazmus gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki korán tapasztalja meg a testi gyönyöröket, az később nagyon hamar kiéghet testileg és lelkileg egyaránt. A Life.hu most férfiakat kérdezett arról, hogy mi a véleményük azokról a nőkről, akik nagyon korán ismerkedtek meg a szexualitással.

Sok esetben a fiatal lány azt sem tudja, mit csinál egy-egy buli alkalmával, de olyan is van, aki pontosan tisztában van a cselekedeteivel, és később még a barátjának is elmeséli, hogy annak idején milyen szexuális kalandjai voltak. A kérdés, hogy a férfiak hogyan reagálnak minderre.

Tippünk: "Elég volt a szexből" - Kiégett fiatalok (18+)



Andris, mentőápoló (25)

"Én úgy látom, minél fiatalabb valaki a szüzessége elveszítésekor, annál felelőtlenebb később is. Néha kihívnak minket szórakozóhelyre 'begyűjteni' rosszullétre panaszkodó fiatalokat. Sokszor részeg lányokat találunk kábultan a mosdóban. Néha alsónemű nélkül. Ott szexeltek, maguk sem tudják, kivel. Szörnyű látni mindezt."

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Viktor, könyvvizsgáló (34)

"Volt egy barátnőm, akinek nem nagyon tudtam hova tenni a szexuális késztetéseit. Néha majdnem megfojtott a követelőzésével, máskor hetekig nem akart tőlem semmit. Teljesen kiszámíthatatlan volt az ágyban, ami iszonyúan fárasztott. Egyszer elmesélte, hogy milyen körülmények között veszítette el a szüzességét, és mondott néhány dolgot a kora ifjúságából. Őszintén szólva ezek után már nem lelkesedtem annyira iránta. Túl sok mindent próbált ki, nagyon fiatalon. Nem is maradtunk együtt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.