Aki korán tapasztalja meg a testi gyönyöröket, az később nagyon hamar kiéghet testileg és lelkileg egyaránt. A Life.hu most férfiakat kérdezett arról, hogy mi a véleményük azokról a nőkről, akik nagyon korán ismerkedtek meg a szexualitással.

Sok esetben a fiatal lány azt sem tudja, mit csinál egy-egy buli alkalmával, de olyan is van, aki pontosan tisztában van a cselekedeteivel, és később még a barátjának is elmeséli, hogy annak idején milyen szexuális kalandjai voltak. A kérdés, hogy a férfiak hogyan reagálnak minderre.Andris, mentőápoló (25)
"Én úgy látom, minél fiatalabb valaki a szüzessége elveszítésekor, annál felelőtlenebb később is. Néha kihívnak minket szórakozóhelyre 'begyűjteni' rosszullétre panaszkodó fiatalokat. Sokszor részeg lányokat találunk kábultan a mosdóban. Néha alsónemű nélkül. Ott szexeltek, maguk sem tudják, kivel. Szörnyű látni mindezt."

Forrás: Thinkstock

Viktor, könyvvizsgáló (34)
"Volt egy barátnőm, akinek nem nagyon tudtam hova tenni a szexuális késztetéseit. Néha majdnem megfojtott a követelőzésével, máskor hetekig nem akart tőlem semmit. Teljesen kiszámíthatatlan volt az ágyban, ami iszonyúan fárasztott. Egyszer elmesélte, hogy milyen körülmények között veszítette el a szüzességét, és mondott néhány dolgot a kora ifjúságából. Őszintén szólva ezek után már nem lelkesedtem annyira iránta. Túl sok mindent próbált ki, nagyon fiatalon. Nem is maradtunk együtt."

Édeshármasok filmen - csajok a csúcson (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130416-szorakozas-szex-szerelem-parkapcsolat-edesharmasok-filmen-csajok-a.html Hazugságok a női orgazmusról (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130412-szex-szerelem-parkapcsolat-5-hazugsag-a-noi-orgazmusrol-.html Sztárok halála szex közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130412-szex-szerelem-parkapcsolat-vegzetes-szex-sztarok-akik-szeretkezes.html Milyen pornót keres a férfi? - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130411-szex-szerelem-parkapcsolat-milyen-pornot-keresnek-a-pasik.html Eszement szextippek, amikkel vigyázz! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130407-szex-szerelem-szexualitas-eszement-szextippek.html Balesetek szex közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130402-szex-szexualitas-parkapcsolat-analbalesetek-es-melybuvaroral.html