Kate Winslet: "Leonardo DiCaprio életem szerelme"

Forrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter -
Kate Winslet szerelem Leonardo DiCaprio Theo James Ned Rocknroll A beavatott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Theo James vagy Leonardo DiCaprio? A brit színésznő legújabb filmje, A beavatott premierjén választott két színészkollégája közül.

Bocs, Theo, de úgy látszik, Kate Winsletnél egyértelműen Leonardo a nyerő. A brit színésznőnek A beavatott című film bemutatóján szegezte a kérdést egy szemtelen riporter: Theo James A beavatottból, vagy Leonardo DiCaprio a Titanicból a jobb?

Forrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter
Nemcsak lapos, de izmos is - álomszép hasizom nyárrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140319-edzes-nagy-amarillaval-nemcsak-lapos-de-izmos-is-alomszep-hasizom-a-nyarra.htmlA hasad akkor lesz lapos, ha odafigyelsz az étrendedre, és zsírégető edzéssel ledolgozod a fölösleges kilókat. Ám arra is érdemes időt fordítanod, hogy a mélyen fekvő hasizmaid is rendben legyenek, hiszen nincs nő, aki ne vágyna lapos, ugyanakkor formás hasra. Nagy Amarilla, a Life.hu aerobikedzője bemutatta kedvenc gyakorlatait – ezúttal egy szuper fitball segítségével. Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huMila Kunis terhes?http://www.life.hu/csalad/20140320-mila-kunis-amerikai-szineszno-4-honapos-terhes-ikreket-var.htmlAz amerikai OK! Magazine adta hírül, miszerint Ashton Kutcher menyasszonya babát vár – ráadásul nem is egyet.CsaládOrigoMost lehetetlen elkerülni a találkozást a kultúrával!http://www.life.hu/kult/20140319-programajanlo-marcius-21-es-aprilis-6-kozott.htmlEzen a héten indul a budapesti tavasz legjelentősebb kulturális eseménye, a Budapesti Tavaszi Fesztivál – így itt az ideje, hogy te is kimozdulj otthonról, vár a város és a programok.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.