2000 szeretője volt Charlie Chaplinnek

Forrás: AFP/- -
házasság válás életrajzi könyv magánélet Charlie Chaplin szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás angol színész-rendezőről megjelent új könyvben egyebek mellett nőügyeiről, zűrös magánéletéről lehet olvasni.

Peter Ackroyd teregeti ki Charlie Chaplin kalandos magánéletét új könyvében. A szerző szerint a legendás híresség, aki élete során többször (egyes hírek szerint háromszor, más források alapján négyszer) nősült, sosem bízott a nőkben – írja a Daily Mail. A kötetből kiderül, a színész a nőideálról például így vallott 1926-ban a Vanity Fairnek: „Nem igazán vagyok belé szerelmes, ő viszont feltétel nélkül szerelmes belém."

Igen, ő Charlie Chaplin Forrás: AFP/-

Az életrajzíró megemlíti, hogy Chaplin gyakran kezdett ki 18 évnél fiatalabb lányokkal. Feleségei egytől-egyig szinte gyerekek (15, 16 évesek) voltak a házasságkötéskor. A könyv szerint a sztár bevallotta, több mint 2000 nővel létesített szexuális kapcsolatot. A nők állítólag rajongtak érte, nemcsak filmes sikerei, hanem kinézete miatt is. Bár Chaplint nem lehet kifejezetten helyes, magas férfinek kikiáltani, kék szemét, húsos száját és alabástromszínű bőrét mégis rendkívül vonzónak tartották.

Ő viszont nem bánt kesztyűs kézzel a gyengébbik nemmel. Gyakran agresszívan viselkedett velük, például a pálcáját használta, hogy megragadja a nyakukat vagy a lábukat és közelebb húzza őket magához. Egyik exfelesége, Meldrid ezt nyilatkozta róla: „Hamar dühbe jött, türelmetlen volt és úgy kezelt engem, mint egy hülyét."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.