Extrém esküvőre készül Varga Viktor

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
különleges esküvő feleség extrém Nyár Varga Viktor hóesés Cynthia Dictator
Nyári hóesésben szeretné Cynthiát feleségül venni Varga Viktor. A kérdés már csak az, hogyan fogja kivitelezni elképzelését az extravagáns énekes.

Ahogy a Life.hu is megírta, a romantikus leánykérésen már túl van a pár. Viktor akkor is hideg terepet választott és a jég hátán kérte meg Cynthia kezét. A fotóslánynak az eljegyzés után konkrét elképzelései voltak a különleges esküvői ruhát illetően. Viktor pedig természetesen extrém esküvőt szeretne - írja a Story online.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nyáron szeretnénk téli esküvőt, hóesést fogok csinálni. A pontos időpont még nincs kitűzve, de nem szeretném, hogy bárki ott legyen, csak a szülők meg egy-két barát. Számomra ez egy bensőséges dolog, ezért nem szeretném nagydobra verni. A saját kosztümömet még nem terveztem meg, viszont Cinthya egy nude színű ruhában lesz, hatalmas szarvasagancsokkal és fátyollal a fején. Egy tisztáson, fent a hegyekben, az erdő közepén képzelem el a szertartást, ahol a fű lengedezik a szélben és lampionok vannak mindenhol felaggatva és mindezt úgy, hogy éppen alkonyodik" - mesélt Viktor, aki a családalapítástól sem zárkózik el.

"Nekem már megfordult a fejemben, hogy legyen egy csemeténk, egy kis csemetefánk, de Cinthya még csak 23 éves, úgyhogy neki még nem, ezért egyelőre csak a faültetésnél maradunk" – mosolygott a szerelmes énekes.

Azért van szeretőm, mert képtelen vagyok az elköteleződésre?http://www.life.hu/intim/20140403-szeretoi-viszonyok-elkotelezodes-felelossegvallalastol-valo-felelem-a-kapcsolatban.htmlOlvasónk, Tamara fontos kérdésekkel kereste fel a Life.hu szexuálpszichológusát, Győri Szilviát. Szakértőnk segítségével most körbejárjuk, ki is pontosan a szeretői kapcsolatban az, aki valójában képtelen az elköteleződésre.Intim--Lesifotó! Félmeztelenül strandolt a világhírű modellhttp://www.life.hu/intim/20140405-lesifoto-felmeztelenul-strandolt-a-vilaghiru-modell-victoria-s-secret-modell-edita-vilkeviciute.htmlFélmeztelenül élvezte a napot és a vizet a világhírű Victoria's Secret Modell, Edita Vilkeviciute. Pechére egy fotós is a közelben tanyázott. Intim--A nőknél mindig a méret a lényeg: a csiklóméret! (18+)http://www.life.hu/intim/20140330-vissza-a-c-ponthoz-ha-a-g-t-nem-talalnad.htmlEddig azt hittük, csak a férfiaknál lényeg a méret, most kiderült, nekünk, nőknek is van mit méricskélnünk. Egy tanulmány megállapította, hogy azoknál a nőknél, akik nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem érnek el orgazmust, sokkal többször fordul elő, hogy messzebb esik a csikló a hüvelynyílástól, és a területe is kisebb.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.