Nyugi, te is hagytad volna magad Jude Law-nak

Forrás: AFP/Martin Bureau -
csók buli modell színész alkohol szórakozás Zimány Linda szórakozóhely Budapest Jude Law
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felüdülésként érte az elektronikus sajtót, hogy a hazánkban állomásozó Jude Law lesmárolta Zimány Lindát a pesti éjszakában. Azóta persze mindenki ezen pörög. Sokan a brit színészt ekézik, de vannak, akik Zimány hozzáállását firtatják, pedig a helyzet végtelenül egyszerű. Te pontosan ugyanezt tetted volna!

Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, Linda jókor volt jó helyen. Mondjuk hogy miként került pont arra a budapesti szórakozóhelyre, ahol éppen a fővárosban tartózkodó Law is mulatott, egyelőre nem tisztázott. De ott volt. Ő is és Jude is. Utóbbi gusztustalanul részegen. Alig állva a lábán.

A világsajtó is Jude Law magyar kalandjától hangos Forrás: AFP/Martin Bureau

Aki látta a videót, tudja, hogy Linda nem hajtott rá keményen a sztárra. Sőt, úgy tett, mintha megpróbálna kitérni előle. Neki egyszerűen csak mellé kellett férkőznie, kedvesen butáskodnia, okosan bólogatnia és mosolyognia. Majd hagyni, hogy a jóképű, hollywoodi vérmacsó ledugja a nyelvét a torkán.

Azóta persze őröl a rinyamalom, hogy ugyan, miért kell így viselkedni. Sztárok és hírességek esnek a glammodellnek, hogy miért jó egy darab húsnak lenni; egynek azok közül, akiket megrág és kiköp egy világsztár. Nos, a lényeg, hogy a szájában legyek - zúghatott a gondolat Zimány Linda fejében, amikor nem szakította ki magát Mr. Law öleléséből és nem vágta őt pofon lendületből.

Álszentség lenne azt állítani, hogy mi, egyszerű emberként máshogy cselekedtünk volna. Függetlenül érkezésünk pontos okától, ha egy kellemes belvárosi szórakozóhelyen iszogatunk, és mellénk lép oda Jude, nagy valószínűséggel hagytuk volna magunkat neki. Mert van olyan férfi, és még csak szupersztárnak sem kell lennie hozzá, akitől elgyengülünk, akivel akármilyen ittas, büdös, részeg, mocskos és bunkó, bárhol, bármikor belemennénk a dologba. Ha pedig a jóember egy ismert, népszerű, szeretett világsztár, Steiner Kristóf szavaival élve egyenesen a legvágyottabb és legkarakteresebb színész, akkor ez az érzés csak hatványozódik.

Forrás: AFP/Ferenc Isza

Mindenki álljon meg egy pillanatra, és nézzen mélyen magába, hogy ő mit tett volna Linda helyében! Vagy akkor, ha épp nem Jude Law, hanem Brad Pitt, Hugh Jackman, Matthew McConaughey, Bradley Cooper, vagy éppen Ryan Gosling állt volna ott. Zimány Linda helyzete persze igencsak speciális, de ha ez egy teljesen ismeretlen emberrel történik, akkor ő most nem a sajtó céltáblája lenne, hanem a legszerencsésebb nő a világon.

Igen, akkor most te lennél a magyar lány, akivel Jude Law smárolt. Akkor te lennél az a kiválasztott, aki, ha a hír igaz, együtt távozott vele egy taxival. Egyébként meg nem erről álmodtál, akárhányszor csak végignézted az Alfie-t, vagy éppen a Holidayt? Na, ugye!

A színész, akinek, ha mocskos, büdös, gusztustalan, részeg és vállalhatatlan, akkor is hagynám magam:

Látod? Szavaztál. Lebuktál!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.