Csodálatos szerelem: Ugyanazt a férfit szeretik a sziámi ikrek

Forrás: Northfoto -
szerelem sziámi iker sziámi ikerpár ikerpár kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 45 éves indiai sziámi ikerpár a mai napig négy karon, három lábon és egy hason osztozik. A csípőjüknél összenőtt nők most szerelembe estek.

Lapinformációk szerint a két nő egy cirkszban dolgozik, és itt ismerkedtek meg Jasimuddin Ahmaddal, aki elmondása szerint rögtön tudta, hogy több lesz közte és az ikrek között a barátságnál.

Forrás: Northfoto

"Sok nehézségünk volt az életben, de sosem adtuk fel a reményt"

Hugh Hefner neje odatette magáthttp://www.life.hu/intim/20140705-hugh-hefner-felesege-crystal-hefner-szexin-unnepelte-julius-4-et.htmlA július 4-i ünnepségből a Playboy-villa lakói sem maradhattak ki. Intim--Kétszer áll oltár elé Csézyhttp://www.life.hu/intim/20140705-csezy-enekesnonek-ket-eskuvoje-is-lesz.htmlA magyar énekesnő először egy kis szertartáson mondja ki a boldogító igent, a dínom-dánom pedig augusztusban lesz. Intim--Boldog évfordulót David és Victoria!http://www.life.hu/intim/20140705-david-es-victoria-beckham-hazassagi-evfordulot-unnepelnek.htmlNagy nap volt július 4. David és Victoria Beckham számára: a pár ekkor ünnepelte 15. házassági évfordulóját. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.