Házasságáig őrzi ártatlanságát az X-Faktor 28 éves versenyzője

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
X-Faktor szex X-Faktor 2014 Andelic Jonathan vallásgyakorlás szűz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes édesapja lelkész, ezért Jonathan már kisgyermekkorától vallásos neveltetést kapott. A fiúnak természetes, hogy esküvő előtt nem létesít testi kapcsolatot.

A mélyen vallásos énekes még várja, hogy betoppanjon az igazi az életébe, de ha így is történik, tartja majd magát a fogadalmához és csakis leendő feleségével él majd házaséletet - írja a Story.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Talán sokan csodálkoznak majd azon, amit mondok, de nálunk még az is természetes, hogy az esküvő előtt nem létesítünk testi kapcsolatot. Előnyeivel és nehézségeivel együtt számomra ez természetes" – magyarázta Jonathan.

"Sok lány ír nekem, amióta bekerültem az X-Faktorba, de mintha éreznék a határt, amit nem léphetnek át, nem próbálkoznak nálam. Jelenleg úgy vagyok a szerelemmel, hogy amikor jönnie kell, jönni fog."

"Szerelmes már voltam, felemelő érzés"
- mondta régebben a Life.hu-nak az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.