Molnár Anikó úgy véli, a mai férfiak elkényelmesedtek, de ezt mi, nők, magunknak köszönhetjük az egyenrangúsági törekvésünkkel.

"Azzal, hogy elkezdtünk emancipálódni, annyit értünk el, hogy a férfiak azt mondják, szálljunk be a család anyagi fenntartásába, de azért a női szerepünk maradjon meg. Neveljük a gyerekeket, főzzünk éjjel-nappal, biztosítsuk a tiszta, rendezett otthont, a megfelelő szexet, és persze a karrier területén is hozzuk a maximumot. Nem azzal van a baj, ha egy nő a munkáján keresztül megvalósítja önmagát, hanem azzal, hogy rosszul vannak felosztva a feladatok" - nyilatkozta Anikó a Borsnak

Forrás: Facebook/ Karma Tv

"Én kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek, de ha újra el kellene kezdenem randizgatni, akkor lehet, hogy bajban lennék" - tette hozzá, és arról is beszélt, a férfiak nem tudnak udvarolni. "Ahogy mindenkinek, nekem is voltak rossz tapasztalataim. Sokan azt mondják rólam, hogy engem mindenki elhagyott, megcsalt – és bár valóban előfordult, hogy később tudtam meg, más nő is a képben volt -, minden kapcsolatomnak én vetettem véget" - szögezte le.