Michael Jackson lánya tényleg felnőtt - Intim pillanatban fotózták le

Forrás: NORTHFOTO -
csók Michael Jackson Paris Jackson szerelem futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás énekes lánya, Paris már igazi nagylány, és úgy tűnik, Ámor nyila is eltalálta. Legutóbb ugyanis futballista párjával csókolózás közben kapták lencsevégre.

Paris Jackson és párja, Chester Castellaw focista egy kávéra ugrottak be az egyik trendi amerikai bárba, a lesifotósok pedig lekapták őket, amint éppen forró csókot váltanak. A szemtanúk szerint olyan vadul smárolt a pár, hogy volt, aki oda sem mert nézni. Michael Jackson lánya a mutatvány után szemérmesen, arcát takargatva hagyta el a kávézót.

Forrás: NORTHFOTO
Gianni filmbe illően csókolja Debreczeni Zitáthttp://www.life.hu/intim/20150714-debreczeni-zitat-modellt-filmbe-illoen-csokolta-parja-gianni-etteremtulajdonos.htmlDebreczeni Zita a híres színésznő, Julia Roberts nyomdokaiba lépett és így örökítette meg Gianni-val közös, romantikus római nyaralásuk legemlékezetesebb pillanatait.Intim--Rubint Rékáért odavannak a férfiakhttp://www.life.hu/intim/20150713-rubint-reka-fitness-edzo-latvanyos-dekoltazst-villantott-torokorszagban-a-ferfiak-odavoltak-erte.htmlA háromgyermekes anyuka fittsége és szépsége a török férfiakat sem hagyta hidegen, de Réka tökéletesen kezelte a helyzetet.IntimOrigoEurópa egyik legszebb partján romantikázott Fluor Tomihttp://www.life.hu/intim/20150702-fluor-tomi-rapper-enekes-a-wellhello-frontembere-sziciliaban-romantikazott.htmlA Wellhello frontembere kedvesével a mesés Szicíliában pihente ki az elmúlt évet. Láthatóan dúl a szerelem a fiatalok között.Intim--Fluor Tomi lubickol a szerelembenhttp://www.life.hu/intim/20150629-fluor-tomi-rapper-enekes-lubickol-a-szerelemben-modell-baratnojeval-lottival.htmlCuki összebújós fotót posztolt a rapper, aki éppen barátnőjével, Lottival romantikázik Londonban.Intim--Demcsák Zsuzsa újra szerelmeshttp://www.life.hu/intim/20150713-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetoje-ujra-szerelmes.htmlA gyönyörű műsorvezetőre úgy tűnik, hosszas várakozás után rátalált a boldogság: Demcsák Zsuzsa újra szerelmes!IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoNem pornózik – állítja a gigamellű nőhttp://www.life.hu/intim/20150714-a-gigamellu-ausztral-lany-azt-allitja-hogy-nem-pornozik.htmlAz óriáskeblű Sarah Marie Summers állítása szerint neki van a legnagyobb melle Ausztráliában. De minek?Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.