Pumped Gabo rámozdult Czippán Anettre

Forrás: Facebook/Mokka -
TV2 Mokka táncos fesztivál Pumped Gabo Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítása szerint Gabo randira hívta a Mokka csinos műsorvezetőjét adás előtt - ezt azonban Anett határozottan tagadta.

Gabo táncos videóinak köszönhetően lett pillanatok alatt sztár. A 19 éves fiú elmondása szerint csak szórakozni ment a Balaton Soundra, ahol felfigyeltek rá. Gabót most meghívták a Mokka élő adásába, ahol a fiú kínos helyzetbe hozta Czippán Anettet.

„Anettel sokat kell foglalkoznom” – kezdte Gabo. „Megbeszéltük, hogy közösen fogunk edzeni, és adás előtt egy randit is leszerveztünk” – tette hozzá, Anett viszont azonnal tiltakozott.

„Én egy lánnyal edzem, és nem tudom, miről beszél Gabo. Nem beszéltünk meg semmit” – szögezte le Anett.

Schobert Norbi elhagyta családjával az országothttp://www.life.hu/sztarok/20150721-schobert-norbi-fitness-edzo-csaladja-elhagyta-az-orszagot-es-rubint-rekaval-amerikaba-utaztak.htmlA fitneszguru családjával indult útnak; nagy kalandok várnak rájuk a tengerentúlon.TV + Sztárok--A nap videója: így twerkel a hatalmas fenekű Amber Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20150721-a-hatalmas-feneku-amber-rose-megmutatta-hogyan-twerkel.htmlEttől a videótól garantáltan felrobban majd az internet: a fenékkirálynőként emlegetett Amber Rose rendesen megrázta legbecsesebb testrészét.TV + Sztárok--Berki Krisztián lekerül a TV2 képernyőjéről?http://www.life.hu/sztarok/20150721-berki-krisztian-valoszinuleg-nem-lesz-osztol-a-tv2nel.htmlAz Éden Hotel 3 műsorvezetőjeként láthatták a nézők Berki Krisztiánt a TV2-n. Ősztől viszont valószínűleg nincs helye a csatornánál. TV + Sztárok--Dolly állítja: megalázták http://www.life.hu/sztarok/20150721-megbantottak-dollyt-a-puskas-ferenc-stadionban-megrendezett-disco-party-80-elnevezesu-koncerten.htmlMegbántva érezte magát az énekesnő a a Puskás Ferenc stadionban megrendezett Disco Party 80's elnevezésű koncerten.TV + Sztárok--Forró nyomon - Sejtik, ki tört be Chris Brown házábahttp://www.life.hu/sztarok/20150720-sejti-a-rendorseg-ki-tort-be-chris-brown-hazaba.htmlNemrég illetéktelenek hatoltak be Chris Brown házába. A rendőrök már sejtik, hogy ki állhat a szerdai betörés mögött. TV + Sztárok--Ennyire imádják a nők Scott Eastwoodothttp://www.life.hu/sztarok/20150720-scott-eastwoodot-clint-eastwood-fiat-imadjak-a-nok.htmlClint Eastwood fia, Scott a golfpályán futott bele jó néhány bombázóba. Valószínűleg nem volt rossz napja a fiatal szívtiprónak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.