Dolly állítja: megalázták

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Dolly koncert Dolly roll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megbántva érezte magát az énekesnő a a Puskás Ferenc Stadionban megrendezett Disco Party 80's elnevezésű koncerten.

A rendezvényen fellépett többek között az Alphaville, a Boney M. feat., C. C. Catch és a Dolly Roll is, ám a magyar zenekar tagjai hiába készültek 40 perces műsorra, csak 3 számot játszhattak el.

Akkora volt ugyanis a csúszás, hogy az utolsóként fellépő Dolly Rollt már színpadra sem akarták engedni, aztán három dalt eljátszhattak, végül pedig elvették tőlük a mikrofont, el sem köszönhettek a közönségüktől - írja a Blikk.

Forrás: MTI/Zih Zsolt


Dolly Egyszeri és megismételhetetlen gigakoncert, NAGY CSALÓDÁSSAL... címmel tette közzé ezt követően Facebook-bejegyzését: "Szépen kérünk Titeket NE RÁNK HARAGUDJATOK AZ ESTI NAGYKONCERTEN TÖRTÉNTEK MIATT!!... én részemről jóformán végigbőgtem az egész éjszakát... Miközben a színpadon ment a műsor, a színpad mögött ment a balhé!! Végül annyit kierőszakoltunk, hogy 3 dal szerepelhessen legalább a részünkről... Higgyétek el, amióta én színpadon vagyok, még soha nem fordult az elő, hogy úgy menjek fel a világot jelentő deszkákra, hogy fojtogat a sírás!!!....Miközben Ti 'vissza-vissza' szavakkal követeltétek a folytatást, addig Zoli az egyik sarokban vitatkozik, én pedig a másikban várom, hátha még legalább egy dalt engedélyeznek, és legalább megengedik, hogy elköszönhessünk... De nem ez történt... még a mikrofonokat is elvitték, és számunkra is ilyen megalázóan ért véget az egész..." - írta az énekesnő, akinek teljes posztját itt olvashatjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.