10 probléma, amit csak egy menstruáló nő érthet meg

Forrás: Thinkstock -
probléma strand menstruáció fehér ruha felnőtt sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A menstruációval járó napoknak vannak természetes velejáróik, amelyeket minden "beavatott" tud. Tilos ez meg az, hirtelen megtanulunk imádkozni és pár dolgot nem viselhetünk. Lássuk!

1. Kaja mindenek felett
Megmagyarázhatatlan farkaséhség és vágy minden iránt, amiben kalória van. Nem bírsz magaddal, kajával kelsz és fekszel.

Forrás: Thinkstock

2. Ruha para
Egyfolytában azon izgulsz, hogy mikor ázik át a ruhád.

3. Nem várt vendég
Mindig a legváratlanabb pillanatban érkezik meg: amikor randizni mész, netán egy jó kis hancúr előtt állsz vagy sportolni készülsz.

4. Strandolás
Elég kellemetlen, ha a nyaralásod idején, a tengerparton is azon kell aggódnod, hogy mikor és hol tudod kicserélni a tamponodat. Ettől pedig kevésbé élvezed a nyaralást…

5. Sport
Életed legdurvább edzésére készülsz, miután végre hónapok után rávetted magad és egyszer csak meglepetés érkezik. Nem kérdés, hogy a menstruációs görcsök gyötrelmesek tudnak lenni, de a sport csak ront a helyzeten.

6. Rejtegetés
A tampon legdiszkrétebb elővétele – nem előrántása cikis helyzetet produkálva – komoly kihívást jelent.

7. Tukmálás
Ritkán fordul olyan elő, hogy ne tukmálna tőled valaki tampont, amikor épp a sminkedet igazítod a mosdóban.

8. Fohászkodás
„Jajj, csak a buli után jöjjön meg.”, „Ezt az egy napot bírja ki.”stb. Mondatok, amelyek gyakran elhangzanak a szádból és minden szuggerálási eszközzel azon vagy, hogy a nagy eseményeket ne vágja félbe a „télapó”.

9. Nem lehet veled beszélni
Bárki is szól hozzád, már fél tekintettel megölöd, nézéseddel elvágod a torkát, szavaiddal pedig ellehetetleníted.

10. Fehéret soha
Nem szorul magyarázatra: bármennyire is imádod, ilyenkor felejtsd el a fehér és világos ruhákat!

Menstruáció és dohányzás: ez a kapcsolat közöttük

A nők 12–14 éves koruktól közel 40 éven át havonta menstruálnak. Viszont ha a menstruációk jóval hosszabbak vagy erősebbek a szokásosnál, az krónikus állapotokhoz vezethet. Mi több, a ciklus bizonyos szakaszaiban még a dohányzást is sokkal nehezebb abbahagyni.

10 év? Ennyi ideje foglalt a Vasember, Robert Downey Jr.!http://www.life.hu/intim/20150829-robert-downey-jr-romantikus-fotot-posztolt-az-instagramra.htmlA Vasember sztárja és felesége, Susan pénteken ünnepelték a 10. házassági évfordulójukat!IntimOrigo5+1 flörtölési technika, amit utálnak a pasikhttp://www.life.hu/intim/20150807-flortoles-tippek-pasizas-ciki-dolgok.htmlMár ezer éve nem volt pasid, de magad sem tudod, hogy miért? Ha az alábbi 5+1 dologból valamelyiket is elkövetted eddig, inkább változtass a flörtölési technikádon.IntimThinkstock5 dolog, amit ne csinálj szex előtt (és után) http://www.life.hu/intim/20150807-szex-kozosules-kinos-furdes-parkapcsolat.htmlEgy jó szex sosem árt! Azonban itt is vannak illemszabályok, amelyeket ildomos betartani annak érdekében, hogy ne szálljon el a fenomenális, boldog szex illúziója. Íme 5 dolog, amit ciki aktus előtt és után csinálni:IntimOrigoJane Fonda tudja milyen a jó szex 50 felett - és nem fél elmondani!http://www.life.hu/intim/20150721-jane-fonda-szex-tippek-okossag-kivanas.htmlA színésznő 77 évesen is nyíltan vállalja, hogy aktív szexuális életet él, állítása szerint soha nem töltötte el akkora örömmel egy forró összebújás, mint jelenlegi életszakaszában. Íme néhány Fondaista tipp a jobb szexhez, egyenesen Jane hálószobájából. Intim--5 jel, amely szerint még nem vagy túl az exedenhttp://www.life.hu/intim/20150706-ex-szakitas-szenvedes.htmlMár egy hetet szakítottatok. Vagy egy hónapja. A lényeg az, hogy vége van egy mérgező kapcsolatnak. Ha az öt tipp valamelyike is igaz rád, az azt jelenti, hogy még nem engedted el, sőt szenvedsz.IntimThinkstock10 jel, amely szerint a pasiknak is fáj a szakításhttp://www.life.hu/intim/20150721-szakitas-pasik-jelek.htmlAzt mondják, hogy a férfiak és a nők fordítva élik meg a szakítást. A gyengébbik nem először szomorkodik, majd tombol, és aztán továbblép. A férfiak először buliznak, majd idővel rájönnek, mit veszítettek. Erről az utóbbi állapotról gyűjtött össze a Life.hu tíz jellegzetes dolgot.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.