Két formás popsi jobb, mint egy: Miranda Kerr popóbarátnőjével

modell popsi barátnő Miranda Kerr homok tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell legújabb Instagram fotója elég pikánsra sikerült: két formás popsi pózol rajta.

Miranda Kerr, aki legutóbb is intim pózban mutatta meg magát, ezúttal legjobb barátnőjével (bff) pózolt háttal a kamerának. A korábban homokban fetrengő modellpopsik így festenek a tengerparton:

Forrás: Instagram/ Miranda Kerr

Álomalakra vágysz? Lesd el Miranda Kerr életmódtippjeit!

Kerek popsi, darázsderék, csodálatos bőr, tónusos izmok - Miranda Kerr egészen biztosan megnyerte a genetikai lottóötöst, de azért tesz a külsejéért, nem is keveset. Tanulj tőle te is!
Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockFiúk a Tinderen - A legidegesítőbb dolgok azon a bizonyos huzigálós társkeresőnhttp://www.life.hu/intim/20150830-ezek-a-legidegesitobb-dolgok-a-tinderen-pasiktol.htmlVannak olyan időszakok, mikor az ember lánya egészen az ujjai görcsbe állásig simogatja a képernyőt jobbra-balra, de eredménye nem lesz a digitális bulinak, csupán felidegesedik. IntimThinkstockKit érdekel az ősz, ha ilyen mellekkel várja ÉNB Borihttp://www.life.hu/intim/20150831-enb-bori-melles-szelfit-posztolt.htmlAz Éjjel-nappal Budapest szereplője, Bori elbúcsúztatta a nyár utolsó hétvégéjét, de nem is akárhogyan!Intim--Görög Zita nagyon szerelmes - Meghitt fotók!http://www.life.hu/intim/20150831-gorog-zita-modell-szerelmes-foton-pozolt-parjaval-egy-vizparton-csokkal-es-szivecskevel-megspekelve.htmlA modell sejtelmes, ölelkezős képpel bizonyította, hogy magánélete a legnagyobb rendben van.Intim--Eljegyezték szerelmüket a 4 For Dance táncosai - Romantika a köbön!http://www.life.hu/intim/20150831-a-4-for-dance-tancosai-elkepeszto-modon-kertek-meg-szerelmeik-kezet.htmlRomantikus eljegyzésen van túl a népszerű táncos formáció két tagja. Sanyi és Kristóf romantikus körülmények között kérték meg szerelmük kezét.Intim--Hoppá! Ilyen szexi fotókat még nem láttál Ireland Baldwinrólhttp://www.life.hu/intim/20150831-ireland-baldwin-modell-felmeztelenul-pozol-a-tengerparton.htmlKim Basinger és Alec Baldwin modellkedő lánya soha nem okoz csalódást, ami a szexi képeket illeti – ezúttal cicijét és popsiját is megmutatta a sztár.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.