Demcsák Zsuzsa: "Szeretnék megszabadulni az elmúlt időszak minden piszkától"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Demcsák Zsuzsa válás gyerekek szerelem fájdalom kapcsolat gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezetőt annak idején nagyon megviselte a válása, de elmondása szerint mára már korrekt a viszonya volt férjével. Demcsák Zsuzsa nagyon őszintén vallott az elmúlt évek megpróbáltatásairól és új szerelméről, ami teljesen felszabadította. 

"Vannak sebek, amik sosem gyógyulnak be, de megtanultam együtt élni ezekkel. Tudom, hogy léteznek, de már csak néha fájnak" - mondta a Story magazinnak volt férjével kapcsolatban Demcsák Zsuzsa, aki azt is elárulta, mára már korrekt viszonyt ápolnak a férfival. Elmondása szerint minimális kommunkáció van köztük két közös gyermekük miatt, aki összeköti őket.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A műsorvezető azt is elárulta, már a pereskedés sem tart, még csak pár kérdésre kell pontot tenniük és vége. Zsuzsát nagyon megviselte az évekig tartó hercehurca, sokszor hiányzott neki egy társ. "Néha elkapott a kétségbeesés, hogy fognak-e engem még valaha szeretni, úgy ölelni, félteni, megérteni, ahogy arra annyira vágyom" - mondta a gyönyörű műsorvezető, akire azóta már rátalált a szerelem és nagyon boldog új párjával.

Dúl a szerelem Demcsák Zsuzsa és új párja között

Demcsák Zsuzsát hatalmas meglepetés fogadta a repülőtéren. Szerelme várta a külföldi munkából hazatérő műsorvezetőt. Olvasd el a Life.hu cikkét!
A U2 koncertjén romantikázott Shakira és Piqué - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151007-a-u2-koncertjen-romantikazott-shakira-es-pique.htmlSzemmel láthatóan még mindig dúl a szerelem a világhírű énekesnő és az FC Barcelona játékosa, Gerard Piqué között. A pár ezúttal a U2 koncertjén romantikázott. Intim--Sötét titok: Így akart öngyilkos lenni Hugh Hefner ágyasa, Holly Madisonhttp://www.life.hu/intim/20151005-igy-akart-ongyilkos-lenni-a-playboy-villaban-hugh-hefner-agyasa-holly-madison.htmlSokan nem is gondolnák, mennyire kegyetlen a Playboy-villa világa. Erről nem más, mint Hugh Hefner egykori ágyasa számolt be, aki számára annyira kilátástalannak tűnt a villalét, hogy egyszer még önygilkosságot is megkísérelt. Most kiderült, hogyan. Intim--Ejha! A félpucér Orlando Bloomtól eldobod az agyadhttp://www.life.hu/intim/20151005-orlando-bloom-felpucer-testet-mutatta-meg-malibun.htmlA 38 éves színész nagyon jó formában van! Orlando Bloom ezúttal Malibun mutatta meg hihetetlenül szexi felsőtestét. Intim--Pikali Gerda: "Nehéz volt megélni a párkapcsolati kudarcot és újrakezdeni"http://www.life.hu/intim/20151002-pikali-gerdanak-nehez-volt-feldolgoznia-a-parkapcsolati-kudarcot-es-ujrakezdeni.htmlHosszú idő után, most talált rá a teljes boldogság Pikali Gerdára, méghozzá Rékasi Károly oldalán. A gyönyörű színésznő most az elmúlt évek kudarcairól mesélt, arról az útról, amit meg kellett tennie addig, amíg teljessé nem vált az élete. IntimMáris megcsalja férje Jennifer Anistont?http://www.life.hu/intim/20150929-justin-theroux-jennifer-aniston-ferje-maris-megcsalja-a-szinesznot.htmlAlig néhány héttel esküvőjük után olyan híresztelések kaptak szárnyra, melyek szerint a gyönyörű színésznőt megcsalja férje. Intim--Jennifer Lopez a 2000-es Grammy-gála óta nem villantott ekkoráthttp://www.life.hu/intim/20150921-jennifer-lopez-lopez-nem-villantott-ekkorat-a-zold-versace-ruhaja-ota.htmlUgye mindenki emlékszik még arra a zöld Versace ruhára, melyet Jennifer Lopez viselt 2000-ben a Grammy-gálán? Nos, mondhatni azóta nem villantott akkorát, mint most. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.