Máris megcsalja férje Jennifer Anistont?

Forrás: AFP/Jason Merritt -
színésznő házasság Justin Theroux megcsalás férj Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig néhány héttel esküvőjük után olyan híresztelések kaptak szárnyra, melyek szerint a gyönyörű színésznőt megcsalja férje. 

Egy tönkrement házasság után Brad Pittel és rengeteg zátonyra futott kapcsolatot követően úgy tűnt, Jennifer Aniston végre megtalálta a boldogságot Justin Theroux oldalán. A pár alig két hónapja mondta ki a boldogító igent, ugyanakkor máris olyan híresztelések röppentek fel, melyek szerint a sármos férfi megcsalja Jennifert.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az In Touch magazin meglebegtette, hogy Justin Theroux állítólag 19 éves kolléganőjével, Margaret Qualley-vel ápol közelebbi viszonyt, akivel A hátrahagyottak című sorozatban játszik. "Egy stábbulin tűnt fel többünknek, hogy Margaret és Justin végig együtt voltak, nevettek, egymáshoz bújva táncoltak és flörtöltek egymással" - mesélte egy stábtag. A buli híre állítólag Jennifer fülébe is eljutott, aki ultimátumot adott férjének: vagy kiszáll a sorozatból, vagy elválik tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.