Felizgatnád a pasidat? Íme, néhány jelmez-ötlet

szexi szex izgalmas Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell feltétlenül félmeztelen nővérkének, titkárnőnek vagy dominának öltöznöd, hogy beindítsd a pasi fantáziáját. Adunk néhány tippet, milyen szerkót húzz Halloweenkor, hogy az estét szórakozóhely helyett inkább a hálóban töltsétek.

Diáklány

Szexi kockás szoknya és hosszú zokni? Hmmmm, akinek erre nem indul be a fantáziája, az fából van. Vigyázz, a pasid rendesen megleckéztet.

Forrás: Thinkstock

Fekete macska

Egy pár cuki fül, egy farkinca és egy tetőtől talpig fekete szett kell ahhoz, hogy doromboló cica válhasson belőled. Nyau!

Flamenco táncosnő

Latin, forró, vörös - mi kell még a fülledt erotikához? Kapj magadra egy bikavadítóan piros szoknyát, és egy falatnyi felsőt, aztán indulhat a riszálás.

Forrás: Thinkstock

Hipster

Állítólag a pasik megőrülnek a laza hipster csajokért. Ha a mindennapokban nem is hódítasz nagy keretes szemüveggel és oversize pulcsikkal, most próbáld ki. Persze, ha otthon jelmezes buliztok, akkor az oversize pulcsi alá csak egy apró bugyit húzz, semmi mást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.