Hoppá! Így csábította a hálószobába Pamela Berki Krisztiánt

Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal -
vita Hódi Pamela TV2 csábítás hálószoba Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy jól bevált női trükköt alkalmazva Pamela azzal zárta le a kialakult vitát, hogy mutatott valamit Krisztiánnak a hálószobában.

Berki Krisztián kiakadt, hogy Pamela nem veszi őt komolyan, pedig ő mindenben segít neki. A fifikás lány tudta, mivel nyugtassa meg egyre dühösebb párját.„Férfi vagyok, én csinálom a férfidolgokat" – dühöngött Krisztián, amikor Pamela belefáradva a vitába, becsalta a macsót a hálóba. Hogy ott aztán mi történt, az a kettejük titka marad.

Barátnőre soha, leendő numerákra inkább: Erre gondolnak a férfiak maszturbálás közben (18+)http://www.life.hu/intim/20151118-ezekre-gondolnak-a-ferfiak-maszturbalas-kozben-baratnore-soha-leendo-numerakra-inkabb.htmlA statisztikák szerint a férfiak legalább 40%-a naponta végez önkielégítést, és ez az arány a párkapcsolatban élők esetében sem sokkal kisebb. De mire gondolnak eközben a pasik? Megkértük néhány férfiút, hogy anomin módon meséljen nekünk erről. IntimThinkstockSzerelmes fotóval köszöntötte férjét Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/intim/20151119-catherine-zeta-jones-szineszno-szerelmes-fotoval-koszontotte-michael-douglast-hazassagi-evfordulojan.htmlMilyen édes! Ölelkezős képpel ünnepelte 15. házassági évfordulóját a színésznő. IntimOrigoMedveczky Ilona: „Bevallom, szerelmes lettem"http://www.life.hu/intim/20151119-medveczky-ilona-tancos-diva-szerelmes-es-az-elso-csokon-is-tul-van.htmlA díva az interneten keresi a párját és úgy tűnik, meg is találta: a férfival már túl vannak az első csókon is. IntimOrigoSzőke Zoltán négy év után válik feleségétől - Karácsonyra szabad ember leszhttp://www.life.hu/intim/20151119-szoke-zoltan-es-felesege-aniko-negy-ev-utan-elvalnak-karacsonykor.htmlMár négy év telt el azóta, hogy Szőke Zoltán bevallotta feleségének, hogy mást nőt szeret. Anikó és a Barátok közt sztárja azonban csak most adták be a hivatalos válási papírokat. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huKulcsár Edina: "Kihűlt a kapcsolatunk Mátéval, ezért is ért véget" http://www.life.hu/intim/20151118-kulcsar-edina-elarulta-miert-is-szakitottak-volegenyevel-nincs-senkije-es-egyedul-szeretne-lenni.htmlA modell úgy érezte, itt az ideje eloszlatni a magánéletével kapcsolatos híreket. Most őszintén beszélt az Aktív kamerái előtt arról, mi is vezetett a szakításhoz. Intim--Egy pasin veszett össze Kate Winslet és a lánya: Mi lesz ebből? http://www.life.hu/intim/20151117-kate-winslet-csokolozott-liam-hemsworthszel-a-lanya-teljesen-kiakadt-a-hir-hallatan.htmlA színésznő a The Dressmaker című filmben kerül igen intim viszonyba jóval fiatalabb kollégájával, Liam Hemsworth-szel. A jelenetek nem mindenkinek tetszettek. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.