Örömhírrel szolgálhatunk A szürke ötven árnyalata rajongóinak: ha teljesül a főszereplőnő, Dakota Johnson kívánsága, akár teljes ádámkosztümben is megcsodálhatjuk kollégáját, Jamie Dornant.

Dakota Johnson szeretné, ha Jamie Dornan többet meztelenkedne A szürke ötven árnyalata folytatásában.

Ennél jóval többet láthatunk majd Jamie Dornanből?Forrás: UIP Dunafilm

A színésznőt nemrég a Watch What Happens Live című műsorban arról kérdezte Andy Cohen, mennyire érzi fairnek, hogy a nézők többször láthatták őt ruha nélkül a filmvásznon, mint kollégáját, Jamie Dornant. Hm, ez egy érdekes kérdés. Lehet, bajba is kerülök miatta. Igen, teljesen le fogom őt vetkőztetni a következőben - szólt Melanie Griffith 26 éves lányának válasza. Nos, a hírek szerint még jövő évig várnunk kell addig, míg beteljesül Dakota kívánsága: A szürke ötven árnyalata folytatása 2017-ben kerül a mozikba.

Megnéztük A szürke ötven árnyalatát - Kritika
Análöklözés és bimbózó érzelmek. Röhejesen hangzik a kettő együtt? Az is, A szürke ötven árnyalata mégis önmagát vészesen komolyan véve, sőt modorossággal fűszerezve adja elő ezt a kettősséget. Így pedig a végeredmény nemcsak egy nyálas és unalmas, de nevetséges film is egyben. A Life.hu kritikájáért kattints ide!