Villámgyors sztáresküvő: alig néhány hónappal megismerkedésük után Jerry Hall és a médiamágnás Rupert Murdoch kimondták egymásnak a boldogító igent Londonban.

Hozzáment milliárdos szerelméhez Mick Jagger exfelesége, Jerry Hall. Az 59 éves Jerry, aki tavaly ősz körül ismerkedett össze a 89 éves Rupert Murdoch-kal, a londoni Spencer House-ban mondta ki a férfinek a boldogító igent, alig hat hónappal az első találkozásuk után, egy szűkkörű ceremónia keretei között.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

Az egykori szupermodell tanúja egy közeli barátnője, Suzanne Acosta, míg Murdoch fiát, Lachlant kérte fel esküvői tanúnak. Rupert Murdoch idén januárban jegyezte el Jerry Hallt egy nagyjából 10 milliárd forintot érő gyémántgyűrűvel. Hallnak ez a második, Murdochnak a negyedik házassága.

Működhet a házasság nagy korkülönbséggel?
A szerelemre és a boldog házasságra - sajnos - nincs bevált recept. A sztárpárok egy része például a jelentős korkülönbségre esküszik - róluk ide kattintva olvashatsz bővebben. De mi a helyzet a fiatal pasi-idős nő felállással? A témát itt járta körül a Life.hu.