Lovasi András eleinte vihogós szőkének tartotta feleségét

házasság Lovasi András Földes Eszter szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész és szerelme tavaly augusztusban tartották meg titkos esküvőjüket, most pedig közös projekteken munkálkodnak.

Lovasi András és Földes Eszter két éve alkotnak egy párt, de már a gyermekvállalás is szóba került köztük. Rengeteg bennük a közös, habár eleinte nagyon távolságtartóak voltak egymással.

Forrás: Szabó Gábor/Origo, RTLklub

“Elsőre van az a réteg, amivel könnyen üzletel, a vihogós szőke és aztán jön a többi réteg, ami sokkal izgalmasabb. Egyre izgalmasabbá vált, ahogy gondolkodik, meg ahogy nem gondolkodik” - vallotta be a Fókusz riportjában a zenész, de Eszter sem volt jobb véleménnyel Andrásról.

Olyan fura halszagú bácsinak tűnt, kicsit hidegnek és unalmasnak. És azóta kiderült, hogy ez így is van” - mondta nevetve a színésznő, aki hozzátette, hogy a korkülönbség soha nem jelentett problémát.

“Én mindig jóval idősebb férfiakkal voltam együtt. Az Andrisnál is volt idősebb” - ismerte be Eszter, aki szerint ez a 20 év különbség a legideálisabb. A pár azt is elárulta, hogy most épp egy nagyon izgalmas közös munkán dolgoznak, és tavasszal költöznek majd be új otthonukba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.