A főzés nem Gabi reszortja, a Tha Shudras dalainak egy részét azonban ő ihlette - Trap Kapitány, azaz Molnár Tibor bepillantást engedett párkapcsolatába. 

Tóth Gabi és Molnár Tibor, azaz Trap Kapitány már kapcsolatuk kezdete óta igyekeznek a nyilvánosságtól távol élni közös, hétköznapi életüket. A Tha Shudras énekese azonban ezúttal kivételt tett, és egy nemrég adott interjújában őszintén beszélt Tóth Gabiról, a mindennapokról és a szerelmükről.

Fotó: TÜTÜ

Jól kijövünk egymással, boldogok vagyunk. Vannak, akik irigyek ránk emiatt, sokan nem örülnek annak, ha másnak jól megy a sora, és nem lehet vele együtt keseregni. Ez más kapcsolatomra is igaz volt - magyarázta a Blikknek az énekes, akinek nem csupán a szerelme, hanem a múzsája is Tóth Gabi. 

Olyan szám is helyet kapott az albumon, ami a Gabival való kapcsolatomról szól. Igaz, korábbi szerelmekről, érzésekről is születtek dalok, pozitív és negatív töltetűek egyaránt - fogalmazott. A fiatal pár viszonylag hamar összeköltözött, és saját bevallásuk szerint sikerült összecsiszolódniuk. 

"Otthon én főzök, nem is engedem be a konyhába, mert az az én terepem, de természetesen ő is tud főzni.Mindketten elég határozottak vagyunk az élet minden területén, általában leosztjuk a dolgokat, és meg tudjuk beszélni. Ő szokott takarítani, de azt is ő mondja meg, hogy milyen filmet nézünk, hova menjünk el szórakozni, a távirányító viszont nálam szokott lenni."