Először mesélt kapcsolatáról Tóth Gabi párja

Fotó: TÜTÜ -
Tóth Gabi Tha Shudras zene párkapcsolat szerelem együttélés Trap kapitány énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A főzés nem Gabi reszortja, a Tha Shudras dalainak egy részét azonban ő ihlette - Trap Kapitány, azaz Molnár Tibor bepillantást engedett párkapcsolatába. 

Tóth Gabi és Molnár Tibor, azaz Trap Kapitány már kapcsolatuk kezdete óta igyekeznek a nyilvánosságtól távol élni közös, hétköznapi életüket. A Tha Shudras énekese azonban ezúttal kivételt tett, és egy nemrég adott interjújában őszintén beszélt Tóth Gabiról, a mindennapokról és a szerelmükről.

Fotó: TÜTÜ

Jól kijövünk egymással, boldogok vagyunk. Vannak, akik irigyek ránk emiatt, sokan nem örülnek annak, ha másnak jól megy a sora, és nem lehet vele együtt keseregni. Ez más kapcsolatomra is igaz volt

Olyan szám is helyet kapott az albumon, ami a Gabival való kapcsolatomról szól. Igaz, korábbi szerelmekről, érzésekről is születtek dalok, pozitív és negatív töltetűek egyaránt

"Otthon én főzök, nem is engedem be a konyhába

Mindketten elég határozottak vagyunk az élet minden területén, általában leosztjuk a dolgokat, és meg tudjuk beszélni.

a távirányító viszont nálam szokott lenni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.