Botrány! Nyilvánosan mutogatta fenekét Obama legidősebb lánya

fotó Barack Obama fesztivál videó fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barack Obama valószínűleg maga is nagyon meglepődött, amikor meglátta a gyermekéről készült felvételt. A fiatal lány a jelek szerint kissé elengedte magát a hétvégén. 

Malia Obama pár nappal ezelőtt a Lollapalooza fesztivál egyik vendége volt. Persze mint minden fiatal, ő is jól érezte magát, ezért egy könnyed táncot adott elő a barátnőivel. A videón az látszik, hogy a 18 éves Malia egy fekete lenge ruhában van, amit az egyik pillanatban fel is ránt magán. A jelenlévők azonnal sikoltozni kezdenek, hiszen jó pár másodpercre tisztán látszódik a lány feneke. Hogy mit szóltak ehhez a szülei, arról egyelőre nem érkeztek hírek.

Vastag Csaba kiborult: kikéri magának, nincs barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20160801-vastag-csaba-kiakadt-kozossegi-oldalan-kijelentette-hogy-nincs-baratnoje.htmlNéhány héttel ezelőtt kezdődtek el azok a híresztelések, miszerint Vastag Csaba egy kolléganőjével került közelebbi kapcsolatba. Az énekes, aki szinte soha nem nyilatkozik magánéletéről teljesen kiakadt a feltételezések hallatán. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoHatalmas balhé! Élő adásban szakított párjával Tara Reidhttp://www.life.hu/intim/20160731-elo-adasban-szakitott-parjaval-tara-reid-csunyan-osszevesztek.htmlTara Reid már évek óta gondoskodik arról, hogy legyen témája a pletykalapoknak. Hol botrányos partifotóival, hol testsúlyingadozásaival van tele a sajtó. Ilyen azonban még nem volt: élő adásban dobta ki pasiját az Amerikai pite színésznője. Intim--Így nem múlik el a szenvedély a kapcsolatodbólhttp://www.life.hu/intim/20160730-igy-nem-mulik-el-a-szenvedely-a-kapcsolatodbol-es-izzik-a-tuz.htmlSok régóta együtt élő pár tapasztalja meg, hogy idővel kihuny közöttük a régi tűz, és már nem kívánják egymást úgy, mint a kezdetekkor. Szakértők szerint azonban ebbe nem kell beletörődni, van megoldás arra, hogy újra feléledjen az egykori szenvedély.IntimOrigo8 tipp, hogy a szexuális vágy újra fellángoljon (18+)http://www.life.hu/intim/20160730-8-tipp-hogy-a-szexualis-vagy-ujra-fellangoljon.html A hálószobán kívüli beszélgetés a szexvágy kulcsa – derül ki egy friss tanulmányból. Sari Cooper szexterapeuta nyolc tippet gyűjtött össze, amelynek segítségével a szexuális vágy fokozható. Intim--Amikor a szexszel próbálsz megoldani valami olyasmit, ami már nincs ishttp://www.life.hu/intim/20160728-pilat-gabor-mikor-a-szexszel-probalsz-megoldani-valami-olyasmit-ami-mar-nincs-is.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában. Intim--Mádai Vivien összebújós fotójától te is elolvadsz http://www.life.hu/intim/20160727-madai-vivien-igy-bujik-ossze-a-ferjevel-edes-foto-a-musorvezetorol-es-szerelmerol.htmlRagyog a boldogságtól Mádai Vivien, akinek élete kisfiával, Zénóval lett teljes. Most a férjével bújtak össze egy bájos fotó erejéig. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.