Így őrült meg Shane Tusup Hosszú Katinka második aranyánál: Videó!

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
úszás riói olimpia Hosszú Katinka Shane Tusup RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusuptól már megszokhattuk, hogy együtt él a versennyel a medence szélén. A 400 vegyesen aratott riói győzelem alatt is megőrült a parton Hosszú Katinka férje, és nem volt ez másképp a 100 hát döntőjében sem, amikor a magyar úszó a második aranyát szerezte.

Az M4 Sport operatőre ráfókuszált:

Megvan a második! Hosszú Katinka 100 háton is aranyérmeshttp://www.life.hu/news/20160809-hosszu-katinka-uszono-100-haton-is-aranyermes-megvan-a-masodik-erem.htmlHosszú Katinkának korábban még vb-érme sem volt 100 háton, a riói olimpia döntőjében - a második 50 méteren bemutatott, hihetetlen úszásával - mégis első tudott lenni. Az Iron Ladynek ezzel már két aranyérme van Rióban. News"Sok mindent elrontottam" - Hosszú Katinka döntős lett 100 hátonhttp://www.life.hu/news/20160808-hosszu-katinka-magyar-uszono-dontos-lett-100-haton-de-sok-mindent-elrontott.htmlHosszú Katinkának a riói a negyedik olimpiája, de olyan szempontból az első, hogy korábban még nem indult hátúszó számban a játékokon. News--Hosszú Katinka elődöntős 100 méter háton http://www.life.hu/news/20160807-hosszu-katinka-elodontos-100-meter-haton-vegyesben-olimpiai-bajnok.htmlAz immár olimpiai bajnok Hosszú Katinka a vasárnapi előfutamokból a negyedik legjobb idővel jutott a 100 méter hát elődöntőjébe a riói ötkarikás játékokon. News--Férjével közös képpel köszöni a gratulációkat Hosszú Katinka - Nézd meg őket!http://www.life.hu/news/20160807-ferjevel-shane-tusuppal-kozos-keppel-koszoni-a-gratulaciokat-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka fantasztikus úszással, világrekorddal nyerte meg a magyar küldöttség második aranyérmét a riói olimpián. Az egész ország büszke rá, ő pedig a Facebookon is megköszönte a gratulációkat. News--Megvan Hosszú Katinka első olimpiai aranya - Világcsúcsot döntötthttp://www.life.hu/news/20160807-hosszu-katinkae-az-olimpiai-arany-vilagcsucsot-dontott-400-vegyesen.htmlHosszú Katinka fantasztikus úszással, világrekorddal nyerte meg a magyar küldöttség második aranyérmét a riói olimpián. Azt mondta, olyan érzése volt, mintha edzésen lenne. News--Hosszú Katinka édesanyja aggódik: így készül az olimpiára a család http://www.life.hu/csalad/20160804-hosszu-katinka-edesanyja-megszolalt-tart-az-olimpiatol-o-is-elmegy-a-lanyaval.htmlA világklasszis úszóra kemény hetek várnak. Az olimpia minden idejét leköti, így a családja is vele tart, hogy minden rendben menjen majd a munkával teli hetek alatt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.