Így forgat szexjelenetet a duci színésznő, Jen Ponton

Forrás: Instagram/Jen Ponton -
Jen Ponton szexjelenet intim
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha meghalljuk a szexjelenet szót, valószínűleg rögtön tökéletes testű nők és férfiak jutnak eszünkbe, pedig bizony túlsúlyos nők is szerepelnek ilyen filmekben. Nemrég Jen Ponton mesélte el, hogyan kapott nem éppen vékony nő létére főszerepeket, és milyen érzés majdnem anyaszült meztelenül pucérkodni és szexjelentben játszani férfiakkal. 

Jen Ponton Love on the Run című filmjét pár hónapja mutatták be: a 110 kilós színésznő nemrég a refinery29-nek mesélte el, milyen érzés volt nem éppen cérnavékonyságű nőként szexet imitálni, kamerák előtt, aligruhában.

Jen Ponton mesélt arról, milyen érzés volt nem éppen cérnavékonyságű nőként szexet imitálni Forrás: Instagram/Jen Ponton

A színésznő beszámolt arról is, hogy a filmbeli partnerének, Steve-nek az arcizma sem rándult, amikor ő vetkőzni kezdett. Jent nyugtatták, masszírozták, hogy ellazuljon a jelenetre, és bíztatták, hogy minden rendben lesz. "Jéggé fagytak az ujjaim, reszkettem a mellbimbótapaszom és a felfestett fehérnemű alatt. Steve hanyatt feküdt az ágyban a cowboycsizmájában, az asszisztens összehajtogatott lepedőket és törülközőket terített az ágyékára. A producer félrehívott, és elmondta, ez bizony egy fontos jelenet lesz.

A forgatókönyv alapján Jennek kellett felül lennie Forrás: Instagram/Jen Ponton

A forgatókönyv alapján nekem kellett felül lennem - a plus size nőknek nem mindegy, milyen pozíciót vesznek fel a filmekben.

Végül a lány minden bátorságát összeszedte, és minden erejével a jelenetre koncentrált. Arra gondolt, hogyan viselkedik igazi szex közben, és emlékeztette magát, hogy bizony otthon már nem foglalkozik azzal, hogy néz ki.

"A forgatás végére egészen hangos lettem, rájöttem, hogy hiába félek, jó vagyok a jelenetben. Más ember lettem, mire befejeztük: rátaláltam a karakteremre, életre keltettem, és lehetővé tettem számára, hogy szégyen nélkül éljen ebben a világban. "

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.