Még mindig szereti 32 évvel idősebb párját a leszbikus színésznő, Sarah Paulson

Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP -
Holland Taylor Sarah Paulson szerelem leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világ felhördült, amikor Sarah Paulson (42) és Holland Taylor (74) 2015-ben összejöttek. Senki sem gondolta, hogy kapcsolatuk tartós lesz, ám úgy tűnik, a kételkedőknek nem lett igazuk. A két színésznő továbbra is imádja egymást.

Holland Taylor egy rádióműsor vendége volt, ahol arról beszélt, mennyire megváltoztatta az életét ez a szerelem. Elmondása szerint ez a leggyönyörűbb dolog az életében, minden másnak értelmet ad az a csodálatos kapcsolat, ami közte és Paulson között van. Nem tud úgy beszélni a jelenlegi életéről, hogy ne említse meg ezt a hatalmas szerelmet, ami kettejük között van.

Sarah Paulson és Holland Taylor 2016 nyarán Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

Paulson korábban azt mondta, hogy amikor először meglátta Holland Taylort azt gondolta magában, hogy ő a legtökéletesebb szépségű nő, akit valaha látott. A szerelem ezek szerint kölcsönös.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.