A szürke ötven árnyalata Jamie Dornan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szürke ötven árnyalata című film férfi főszereplője őszintén mesélt arról, hogy milyen hatást gyakorolt a filmbéli szerepe a szexuális életére.

Jamie Dornan egy interjú keretein belül arról mesélt, hogy a magánéletét mennyire befolyásolta a szexuálisan túlfűtött filmek forgatása. A 34 éves sztár elárulta, hogy a való életben távol állnak tőle a Christian Grey-féle szexuális szokások, és ez a film készítése során sem változott meg.

Jamie Dornan elárulta: nem rajong a durvulós szexért Forrás: Alliance

"Nem szokásunk durvulni az ágyban, ezért nem is volt hatással a magánéletünkre a forgatás. Nyilvánvalóan hatalmas piaca van a szexuális segédeszközöknek, de ez engem egyáltalán nem érdekel. Különben is, el sem hiszem hogy a szexuális életemről beszélgetünk" - nyilatkozta Jamie.

Azt is elárulta, hogy a durva szexjelenetek felvételekor kicsit bizarrnak érezte a helyzetet, de mivel egy hét alatt letudták a film összes szaftos részletét, így hamar túlestek rajta - írta meg a List.

Meztelen kép készült Varga Viktorról és Cinthyáról: Fotó!http://www.life.hu/intim/20170222-varga-viktor-es-cinthya-meztelen-festmenyen-szerep.htmlVarga Viktor fotót osztott meg a közösségi oldalán, melyen kedvesével, Cinthyával teljesen pucéran szerepelnek egy festővásznon. A kép különlegessége nem csak a pucérkodás: Viktor saját maga készítette róluk a portrét. IntimOrigoMotorozás közben szexelt a pár - Videó! (18+)http://www.life.hu/intim/20170222-motorozas-kozben-szexelt-a-par.htmlNem először fordul elő, hogy nyilvános szexen kapnak rajta szerelmeseket, de általában autóban, vagy éppen egy padon buktak le eddig a túlfűtött párocskák. Most azonban egy forgalmas úton száguldó motoron, meztelenül egymásnak eső párt videóztak le. IntimThinkstockNem viselt melltartót a szexi műsorvezető http://www.life.hu/intim/20170221-jenny-scordamaglia-nem-viselt-melltartot.htmlA 28 éves műsorvezető "elfelejtett" melltartót felvenni az adás előtt, így mindenki kedvére csodálhatta a szabadon ágaskodó melleit. Intim--Szájjal húzta fel az óvszert a mexikói politikusnő - Videó!http://www.life.hu/intim/20170221-a-mexikoi-politikusno-megmutatta-hogy-kell-hasznalni-az-ovszert.htmlA Mexikóban nagy közkedveltségnek örvendő nő ország-világ előtt mutatta be orális képességeit, amiről videó is készült. IntimThinkstockBizarr szexuális felvilágosító videók a régmúltból (18+)http://www.life.hu/intim/20170221-bizarr-szexualis-felvilagosito-videok-a-regmultbol.htmlA szexuális felvilágosítás ma sincs a csúcson, de néhány évtizeddel ezelőtt még siralmasabbak voltak az oktatónak szánt videók. A régmúltban a nőket és csak őket tanították arra, hogyan lehetnek szexisek a párjuk számára, de a nem kívánt terhesség elkerülésére is csupán egyetlen opciót ajánlottak, mégpedig azt, hogy ne szexeljenek a párok, és itt még nincs vége! Intim--Lisa Rinna teljesen meztelenül pózol: Fotó!http://www.life.hu/intim/20170221-lisa-rinna-pucer-testtel-pozol.htmlA híres színésznő ismét valami olyat mutatott, amitől minden száj tátva maradt... IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.