Pilát Gábor: Nem a korral van a baj, és nem is a szerelemmel

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat önmegvalósítás Tabuk nélkül a párkapcsolatról szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napjainkra a felelőtlenség életstílus lett, a másikkal való összejátszás pedig maga az önmegvalósítás.

A szárnypróbálgatás nem csak a gyerekek sajátja, ugyanis mindenkinek két gyerekkora van, de a környezet néha a másodikat szánalmasnak találja. Néha felháborodottan, néha kétárnyalatnyi lenézéssel tekintünk azokra az emberekre, akik egy új szerelem miatt sutba dobják a régi kapcsolatukat. Amikor Don Juan Rómeót akar játszani, vagy éppen fordítva, a hősszerelmes szoknyapecérré lesz. A női verzióra inkább az irodalmon kívül tudnánk példákat hozni, és nem mintha a férfiak csak a drámákban, a tragédiákban és az operákban tennének ilyet, a nők pedig csak a valóságban.

Néha lenézéssel tekintünk azokra az emberekre, akik egy új szerelem miatt sutba dobják a régi kapcsolatukat Forrás: Shutterstock

Nem a korral van a baj, és nem is a szerelemmel, sokkal inkább azzal, hogy ha keverjük a szezont a fazonnal. Mint amikor a napi vitaminodat a kávéddal vennéd be, csak azért, mert a vitaminkapszulák lenyeléséhez folyadék kell.

Természetesen mindenki a maga módján jut el a saját igazságához és nyugalmához, de jó, ha szem előtt tartjuk, hogy ami a testnek az egészség, az a léleknek a szeretet, a szabadság, az igazságosság, a tisztesség és a becsület.

Női tabuk: amikről nem beszélünk szívesen http://www.life.hu/intim/20190510-noi-intim-tabutemak.htmlSe szeri, se száma azoknak a női dolgoknak, amikről nem beszélünk szívesen. Pedig többnyire hétköznapi dolgok ezek, amelyeken minden nő átesik életében legalább egyszer. Sokan kétes forrásokból tájékozódnak az egyes tünetekről, betegségekről, fertőzésekről, ám az önmagunk által felállított diagnózisok, kezelési gyógymódok sok esetben tévútra visznek bennünket és veszélyesek is lehetnek. Éppen ezért tegyük félre a szégyenérzetünket, a szemérmességünket és beszéljünk őszintén a nőket érintő intim problémákról! IntimOrigoPilát Gábor: Ez a hittudomány igazi szerelmi paradoxonahttp://www.life.hu/intim/20190508-pilat-gabor-a-hazassagrol.htmlOscar Wilde szerint „A bigámia azt jelenti, hogy eggyel több feleségünk van a kelleténél – a monogámia szintén". Nemcsak a régi korok embereinek, de mai keresztényeknek is fejtörést okoz a házasság helyes értelmezése. IntimOrigoPilát Gábor: A kivagyiság mögöttes jelentésehttp://www.life.hu/intim/20190415-pilat-gabor-a-kivagyisagrol.htmlIsmerős a jelenet, amikor a hímgorilla áll a hegytetőn és két öklével veri a mellét? Veszély esetén teszi ezt. Az állat két lábra állva, mellét döngetve próbálja elijeszteni a betolakodót. IntimOrigoEgyéjszakás kaland... és amiket „ajándékba" kaphatsz melléhttp://www.life.hu/intim/20190326-egyejszakas-kaland-veszelyei.htmlEgy egyéjszakás kaland kétségkívül izgalmas és gondtalan, azonban magában hordoz bizonyos kockázatokat is, amik gyökeresen felforgathatják, megváltoztathatják akár az egész életedet. Nem árt tisztában lenni a következményekkel, hogy felelősséged teljes tudatában tudj dönteni, bevállalod-e, vagy sem az alkalmi szexet. IntimOrigoPilát Gábor: Ez a nyugalmad zálogahttp://www.life.hu/intim/20190308-pilat-gabor-a-lelki-bekerol.htmlAz emberek általában helyeslik a mértékletességet, a jóindulatot, a szeretetet, de a gyakorlati életben két kézzel kapnak a luxus után, bírálják a másikat a háta mögött, és bántják még a hozzájuk legközelebb állókat is. IntimOrigoHogyan mondjam el? 3 tabutéma a hálószobábanhttp://www.life.hu/intim/20190314-3-tabutema-a-haloszobaban.htmlKínos átélni? Felhánytorgatni még inkább? A hálószobák tabutémáiról márpedig muszáj beszélni, mert ha nem kommunikálunk érthetően, az hosszú távon akár a kapcsolatunkba is kerülhet. Íme, a leggyakoribb nehézségek a hálószobából – segítünk megoldani őket! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.