Különös bosszút eszelt ki férje ellen a megcsalt feleség

Forrás: Shutterstock -
bosszú házasság megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi meglepetéssel várta haza a feleség hűtlen férjét.

Különös történetet mesélt el egy internetes fórumon egy asszony. Érezte, hogy kissé elhidegültek egymással a férjével, ő azonban bízott benne, hogy a kapcsolat megmenthető és újra boldogok lehetnek együtt. Egyik nap viszont beállított hozzá az egyik barátnője és közölte vele, hogy a férjét látta egy idegen nővel csókolózni az utcán.

Persze az asszony teljesen kiborult és elkezdte a férje telefonját ellenőrizgetni. Kiderült, hogy rengeteg kalandja volt a pasinak, egyszerre több nővel is volt szexuális kapcsolata. A feleség ekkor úgy döntött, bosszút áll férjén. Összehívta a szeretőket egy olyan üzenettel, hogy barátként egy meglepetésbulit szervez a férjének és menjenek el rá. Persze a helyszín a lakásuk volt, és a férjnek igencsak kikerekedett a szeme, amikor belépett és meglátta a dühös nőket, akik mind azt hitték korábban, ők az egyetlenek számára... – számolt be róla a Ripost.

A nő különös bosszút állt a csalfa férjén Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.