Új-Zéland kormánya pornósztárokat alakító humoristákkal hívja fel a figyelmet az internet veszélyeire - Videó

Forrás: YouTube -
veszély Új-Zéland internet humorista pornósztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tavalyi felmérésből kiderült, hogy az új-zélandi fiatalok az internetet használják arra, hogy bővítsék szexszel kapcsolatos ismereteiket. A kormány ezért úgy döntött, hogy átfogó, tájékoztató jellegű kampányt indít azzal a céllal, hogy rávilágítson az internet veszélyeire.

A kampány célja amellett, hogy rávilágítson az internet valós veszélyeire, a pedofíliára és a zaklatásra, szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy mekkora a különbség az online és az offline világ között -írja a The Guardian.

Új-Zéland kormánya pornósztárokat alakító humoristákkal hívja fel a figyelmet az internet veszélyeire Forrás: YouTube

A kampány legutóbb elkészült videójában pornósztárokat alakító humoristák szerepelnek. A videóban egy meztelen nő, Sue és egy szintén pucér férfi, Derek váratlanul bekopogtatnak egy házba, majd az ajtót nyitó vigyorgó anyukával közlik, hogy fia az ő filmjüket nézi laptopján, Ipadjén, Playstationén, telefonján, és kivetítőjén is. A srác amint meglátja a pornószínészeket, lemerevedik, kiejti a kezéből a reggelit, az aggódó anyuka pedig elkezd vele arról beszélgetni, mi a különbség a valóság és az interneten látott dolgok között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.