7 dolog amit tudnod kell a pasik szexuális vágyairól

szex nemi vágy szexualitás magazin felnőtt férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tele van az internet olyan cikkekkel, amelyek a nők szexuális vágyairól szólnak. De mi újság a pasikkal? 

A hölgyek gyakran beszélnek arról, milyen igényeik vannak az ágyban: szeretik, ha a férfi vezeti őket, de persze ne túlságosan, mert az nem jó. Szeretik, ha a férfi éhes fenevadként rájuk veti magát, de azért legyen gyengéd is, hiszen a nők nem csak szexbabák, hanem érző lények is. A férfi legyen gondolatolvasó, de minimum értsen mindenből IS. Ismerős? Akkor most jöjjön 7 olyan dolog, amit a pasik utálnak az ágyban.

1. Ne csak úgy feküdj, mint hulla a koporsóban

A pasik is szeretik érezni, hogy a másik vágyik rájuk. Növeli az önbizalmukat, sokkal aktívabbak és kiegyensúlyozottabbak lesznek - ezáltal te pedig te is.

Forrás: Shutterstock

2. Mert újítani

Szintén egy tévhit, hogy csak a férfiaknak van igényük szexuális újdonságokra. A nők is szívesen kipróbálnának dolgokat, csak általában nem félnek elmondani a partnerüknek, miről is ábrándoznak. Sokan inkább megvárják, míg a pasinak jut eszébe, ami aztán vagy sikerül, vagy nem.

3. Merj irányítani

Vannak olyan férfiak - nem is kevesen -, akik kifejezetten szeretik, ha van vér a pucádban átvenni az irányítást. Persze az arányok nagyon fontosak, hiszen akkor igazán jó a szex, ha mindenki kibontakozhat. Ám ha épp úgy érzed, másképp csinálnád a dolgokat, mint a párod, akkor kerekedj felül rajta, és mutasd ki a vágyaidat.

4. Ne játszd meg magad

Akár hiszed, akár nem, egyre több pasi ismeri fel a nők színleléseit. A túlságosan harsány nyögdécselések pont ugyanannyira gyanúsak, mint a látványos némaság. Ha jól esik valami, nyugodtan mutasd ki, de azt is, ha esetleg mégsem. Ahány ember, annyiféle szokás, a kommunikáció nem bűn - sőt, a boldog szexuális élet egyik legfontosabb pillére.

Ne színleld az orgazmust! Forrás: Shutterstock

5. Ne felejts el nő maradni

Sokan követik el azt a hibát, hogy szinte még véget sem ért az aktus, már arról csacsognak, milyen receptet olvastak a neten, hol lesz akciós a kedvenc smink márkája, vagy milyen cipőt nézett ki a gyereknek. Ne rontsd el a pillanatot, nyújtsd el az intimitás érzését, ameddig csak lehet.

6. A pasiknak is jár a csók

Nem igaz, hogy a pasik nem szeretnek csókolózni. Ez megint valami olyan sztereotipikus berögződés, mint az, hogy a pasik nem szoktak sírni. A csókra való igény nem attól függ, hogy férfiról vagy nőről beszélünk. Egyénileg változhat, ezért ne kezelj úgy élből egy pasit, mintha menekülne egy szenvedélyes csóktól.

7. Nem csak te szereted a kényeztetést

Az előjáték szintén nem csak a nőknek jár. Igen, ez pont olyan, mint a csókolózás. Sokan élnek abban a tévhitben, hogy a férfiaknak nincs igényük cirógatásra, ölelésre, érintésre. Ők egyszerűen csak elkezdenek a szexre gondolni, és máris hirtelen minden beindul. Persze előfordul, hogy ez így van, de ez nem azt jelenti, hogy ezt kell alapvetésnek tekinteni. Dolgozz meg azért, hogy a férfi vágyjon rád, hiszen a puszta létezésed nem fogja örökké boldoggá tenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.