Hihetetlen, hogy került nyilvánosságra Pamela Anderson szexvideója

Tommy Lee szexvideó Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még 1998-ban került ki Pamela Anderson és Tommy Lee szexvideója, mégpedig úgy, hogy a villanyszerelő ellopta otthonukból bosszúból, amiért nem akarták kifizetni őt. Annak ellenére, hogy az eset elég régen történt, a videó a mai napig elérhető.

Már szinte megszokott, hogy a sztároknak olykor kiszivárog a szexvideója, hiszen manapság könnyű ennek birtokába jutni. Elég egy elveszett mobil vagy némi hacker tudás.
Ám Pamela Anderson és Tommy Lee esetében egész máshogy történt, hiszen még anno 1998-ban vették videóra a pásztorórákat.

Pamela Anderson szexvideója a mai napig elérhető.

Egy bosszúszomjas villanyszerelő kezébe került a felvétel, aki nem habozott nyilvánosságra hozni. A férfi a pár villájában dolgozott, csakhogy állítása szerint Lee nem akarta őt kifizetni - írta a LADbible.

Bosszúból ezért később betört hozzájuk, és kinyitotta a széfet, amelyben ékszereket, drága órákat és egy kazettát talált, amin rajta volt a nyolc perces légyott. Így pillanthatott bele az egész világ a sztárpár hálószobájába. A videó a mai napig megtalálható az interneten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.