Még 1998-ban került ki Pamela Anderson és Tommy Lee szexvideója, mégpedig úgy, hogy a villanyszerelő ellopta otthonukból bosszúból, amiért nem akarták kifizetni őt. Annak ellenére, hogy az eset elég régen történt, a videó a mai napig elérhető.

Már szinte megszokott, hogy a sztároknak olykor kiszivárog a szexvideója, hiszen manapság könnyű ennek birtokába jutni. Elég egy elveszett mobil vagy némi hacker tudás.
Ám Pamela Anderson és Tommy Lee esetében egész máshogy történt, hiszen még anno 1998-ban vették videóra a pásztorórákat.

Pamela Anderson szexvideója a mai napig elérhető.

Egy bosszúszomjas villanyszerelő kezébe került a felvétel, aki nem habozott nyilvánosságra hozni. A férfi a pár villájában dolgozott, csakhogy állítása szerint Lee nem akarta őt kifizetni - írta a LADbible.

Bosszúból ezért később betört hozzájuk, és kinyitotta a széfet, amelyben ékszereket, drága órákat és egy kazettát talált, amin rajta volt a nyolc perces légyott. Így pillanthatott bele az egész világ a sztárpár hálószobájába. A videó a mai napig megtalálható az interneten.