Letiltották az egyik társkeresőről a 28 éves pornósztárt, teljesen kiakadt - Fotó

letiltás fotó társkereső Bunny Colpy pornósztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves Bunny Colpy teljesen felháborodott, amikor letiltották a profilját egy társkereső oldalon. Állítása szerint ez azért történt meg, mert a felnőtt iparban keresi a kenyerét. 

Bunny Colby azért regisztrált a társkeresőre, hogy végre megtalálja élete szerelmét és ne magányosan kelljen a mindennapjait eltölteni. Colby azt mondja, hogy egyáltalán nem használta reklámozásra az oldalt, foglalkozása ellenére nagyon visszafogott az oldala.

"Csak ilyenek voltak benne, hogy szeretem a macskámat bla bla bla..meg az Instagram-oldalam, de az sem volt hiperhivatkozva" - olvasható a Daily Starban a lány szavai.

Azért valljuk be, egy-két pikáns fotó szembejön Colby oldalán.

"Csak azért regisztráltam, hogy találkozzak valakivel, remélve, hogy nem egyedül halok meg" - mondta szomorúan a lány.

Colby egyébként felvette a társkereső ügyfélszolgálatával a kapcsolatot, akik kivizsgálták az ügyét és kiderült, hogy véletlenül törölték az oldalát, amit azóta már visszakapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.