szexkütyü teszt vibrátor csikóizgatás felnőtt orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákerestem a világ legkisebb pisztolyára. Azt hittem, hogy kb egy 5x7 centis stukker lesz, vélhetően azért, mert amikor még néztem James Bond filmeket, az is volt. Kiderült, hogy azóta annyira sokat fejlődött a haditechnika, hogy alig nagyobb, mint egy negyeddolláros.

De felejtsük is el most akkor ezt a lego embernek való minirevolvert, és tegyünk úgy, mintha 2008 lenne, amikor még egy 19,8 grammos, 5,5 centiméter hosszú, 2,34 milliméteres kaliberű pisztoly volt a csúcstartó. Még a Guiness rekordok könyvébe is be tudott kerülni ezekkel a méretekkel. Az apró lövedék 430 km/h-s sebességgel válik el a fegyvercsőtől, és közelről akár még egy emberrel is képes végezni.

(x)

Erre emlékeztet a szexjátékok csúcsa, a Satisfyer Love Triangle

Ha nem is pontosan ez a típus szerepelt a „kitudjamelyik" James Bond filmben, de valahogy pontosan ez az emlék élt a fejemben. Most pedig felelevenedett, mikor kibontottam a szexjátékok stukiját, a Satisfyer Love Triangle (ezentúl csak ST) - okos, akkus, vízálló csiklóizgató vibrátort. Mert pontosan úgy néz ki, mintha ez lenne a legkisebb (legalábbis eddig még nem láttam kisebbet) a világon.

Mi az, amit nagyon fontos tudni róla, mielőtt a kezedbe veszed?

Kezdjük azzal, hogy ez egy okos gép. Telefonról irányítható, csakúgy, mint a Védelmi Minisztérium által kiadott bajtársa, a Satisfyer Dual Love. A különbség az, hogy ez egy igazán kompakt, utazó méretű kiadás, amely hangtompítóval van ellátva, és a fegyvercsőhöz egy szuper kis kupak is tartozik

- így tudja álcázni magát, ha titkos műveleten vesz részt.

És már megint megérkeztünk James Bondhoz. De engedjük is el őt, és térjünk vissza Stukira.

A távvezérlésnél bejött egy új funkció, amelyet a Nemzeti Fegyverügyi Bizottság az MCQ 32 titkosítással látott el, így biztonságos videochat kapcsolatot tudsz létrehozni a Parancsnokkal akció közben. Akár szárazföldi hadműveletről, akár víziről van szó (maximum 1m mélységig, maximum 30 percen át), ez a fegyver biztos befutója a Hadseregnek.

Forrás: vágyaim.hu

A gyártó azt írja, hogy „Playlistedre, kedvenc zenéid ritmusára is beprogramozhatod a gyönyörhullámokat", és van az applikációban rezgéstervező, amivel "egyedi rezgésmintákat hozhattok létre, érintéssel, emberi hanggal, külső zajokkal." Ezekről sajnos most még nem tudok beszámolni, de a korábbi Dual Love-os tapasztalat azt mutatja, hogy nem hazudnak. Soha. Én mondjuk nem szeretek zenét hallgatni bevetés közben, elvonja a figyelmem a pontos célzásról, de biztos van, aki dúdolja a Top Gun zenéjét, és Icemannel vagy Maverickkel képzeli el az akciót, és erre a ritmusra szeretné, ha elindulna a tárból az izgalom.

Mik a fegyver pontos tulajdonságai? Nézzük a számokat!

  • Mérete: 8,7 x 6,75 x 3,18cm
  • Súlya: 253,1g
  • Sorozatszáma: ST-UKI-47
  • Harcnem: alapvetően közelharc, de távolsági fegyver is lehet.
  • egykezes (így a másikkal szabadon harcolhatsz egy másik fronton),
  • de lehet kétkezes is (ha átadod másnak az irányítást, lévén ugye ez egy okos Stuki).
  • Lövedék típusa: rezgő motor és léghullám (szuper intenzív, különleges stimuláció, egyedi lövedékek kialakítása az impulzushullám és rezgésmódok által).
  • Hatótáv: 0 - végtelen (Okos készülékkel bárhonnan vezérelhető. Add át az irányítást a Parancsnokodnak, és engedd, hogy ő irányítsa a hadműveletet! Fontos! A parancsnoknál Android, Apple telefon vagy Apple Watch legyen.)
  • Tűzgyorsaság: a G.I. Jane max. 2 percre becsülte.
  • Tár mérete: végtelen (vagy ameddig az akksi bírja)
  • Fegyver anyaga: bőrbarát, érzékenyeknek, allergiára hajlamosaknak is ideális. 100% vízálló. ABS, Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes).
  • Fegyverviselési engedély szükséges? – Neked nem. Annak, aki hozzá szeretne érni, viszont igen!

(x)

Tisztítás és karbantartás

Kímélő, szappanos, langyos vízzel alaposan át kell mosni, majd leöblíteni, és hagyni megszáradni. Speciális tisztítószer használata javallott. A karbantartásnak, garanciának, a még pontosabb paramétereknek és egyéb hasznos dolgoknak itt tudsz utánanézni.

A próbaidőszak eredményei és a termék tulajdonságai alapján a fegyver a hadsereg számára erősen ajánlott! Indoklás: Az apró impulzus- és rezgéslövedékek 430 km/h-s sebességgel válnak el a fegyver csövétől, és ez közelről akár még egy emberrel is képes végezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.