Hatalmasat változott Buli Dorina: felnőtt, és szexi fotókkal árasztja el az internetet

Buli Dorina Rostás Dorina változás átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rostás Dorina 13 éves volt, amikor berobbant a Buli buli című slágerrel, de az utóbbi időben kevesebbet lehetett hallani róla. Most viszont visszatért, és szebb, mint valaha.

Buli Dorina öt évvel ezelőtt futott be. Több millióan nézték meg a videóklipet a Youtube-on, és rengeteg felkérést kapott. A fiatal énekesnő azonban az utóbbi időben nem a zenéivel, hanem egészen mással szerepelt a hírekben: tavaly év végén úgy döntött, hogy elszökik családjától és összeköltözik szerelmével. Dorina szülei ellenezték a kapcsolatot, mivel a lány még nem múlt el tizennyolc, emellett szerették volna, ha lányuk először a tanulmányaira koncentrál, és csak később épít médiakarriert.

A fiatal lány viszont mostanra betöltötte a 18. életévét, és szinte rá sem lehet ismerni. Igazi barna bombázó lett belőle, és ezt nem is fél megmutatni:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.