Elszökött családjától a magyar énekesnő: rendőrséggel kerestették

Forrás: YouTube -
Buli Dorina párkapcsolat rendőrség Rostás Dorina szerelem körözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szó szerint berobbant a köztudatba a fiatal magyar énekesnő, akinek első saját dalát több, mint egymillióan hallgatták már meg a legnagyobb videómegosztón.

Rostás Dorina azonban nemcsak slágere, a Buli, buli miatt került az újságok címlapjára. A fiatal énekesnő ugyanis tavaly év végén úgy döntött, hogy elszökik családjától és összeköltözik szerelmével. Dorina szülei ellenezték a kapcsolatot, mivel a lány még nem múlt el tizennyolc, emellett szerették volna, ha lányuk először a tanulmányaira koncentrál, és csak később épít médiakarriert.

Rostás Dorina sikerslágere, a Buli, buli klipjében Forrás: YouTube

Mivel Dorina nem volt hajlandó hazatérni, a szülők a rendőrséggel is kerestették a lányt. A fiatal énekesnőnek és szerelmének hónapokon át bujkálnia kellett, végül ők maguk jelentek meg a rendőrségen. A tervük az volt, hogy megmutatják, Dorina jól van, és folytatják tovább az életüket, ám a lány a családját választotta.

– mesélte Dorina volt párja a Blikknek. A lány azóta már otthon van és szent a béke a Rostás családban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.