Eltűnt a fiatal magyar énekesnő: keresi a rendőrség

Forrás: NurPhoto via AFP/David Cliff/NurPhoto/David Cliff -
rendőrség Rostás Dorina eltűnt énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnt a "Buli buli" című szám énekesnője, Rostás Dorina, már a rendőrség is keresi.

Rostás Dorina fotója már a rendőrség honlapján is fent van, a körözés pedig az eltűnt, ismeretlen helyen tartózkodó személyek listáján jelent meg.

Dorina három évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, a Buli, buli című slágerével rögtön belopta magát a fiatalok szívébe, a klip megjelenése után pedig több helyre is hívták fellépni.

Mostanában keveset mutatkozott a nyilvánosság előtt, mivel a tanulásra koncentrált.

A Blikk elérte a fiatal lány édesapját, Rostás Attilát, aki elmesélte, mi történt a gyermekével.

Forrás: police.hu

"Dorina elment a barátjával, merthogy van párja, már hat hónapja együtt vannak. Talán azt gondolta, hogy ő már nagy lány és élheti az életét, ezért elment. Azt mondta, majd jön, de nem jött. Nem tudtuk, hogy hová tűnhetett, ezért mentünk a rendőrségre és bejelentettük, hogy eltűnt. Pár óra múlva előkerült, úgyhogy minden rendben Épségben, jól van a lányom. Beszéltünk a fiú családjával is, akik tudtak a dologról. Roma hagyomány, hogy megszöktetik a lányt, itt is valami ilyesmi történt, de mind a két gyerek jól van. Köszönjük az aggódást"

- mondta az édesapa.

Közel három hét után került elő a négy éves kislány, aki a szülei sátrából tűnt el: itt találtak rá

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.