Irigy Hónaljmirigy régi fotó fotóalbum Kabai Laci Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyed évszázad zene, barátság és őrültség! Az Irigy Hónaljmirigy idén lesz 25 éves, ennek apropóján gyakran sort kerítenek egy kis nosztalgiára. A népszerű csapat felnyitotta régi fotóalbumát, ahonnan igazi gyöngyszemek kerültek elő.

Hosszú haj, bőrnadrág és western csizma... 25 éve még a strandra is ilyen szerelésben járt Kabai Laci. Az IHM dobosa ma már mosolyogva gondol vissza azokra az évekre, amikor még maga sem hitte el: a Mirigy sikerre van ítélve.

Forrás: redlemon

„Igazi rockerek voltunk! Hosszú hajam volt, amit gondosan ápoltam... Rendszeresen mentem csalánt szedni, amiből teát főztem a hajmosáshoz. Utólag belegondolva elég hülyén nézhettem ki: hosszú hajú cingár srác, bőrgatyában, western csizmában és gumikesztyűben szedi a csalánt a réten. Éjjel-nappal ezekben a cuccokban jártunk, még a strandra is így mentünk" – magyarázta Laci, aki azt is bevallotta, az elején remélni sem merte, hogy a zenekar mellett 25 éven át kitartanak a rajongók.

„Nem számítottunk rá, hogy ekkora sikerünk lesz, a második platinalemezünket ünnepeltük, de én még mindig sofőrként dolgoztam. Nem mertem felmondani, mert féltem, hogy az érdeklődés, ami körülvesz minket csak egy fellángolás. Évek után hagytam csak ott a munkahelyem, mert annyi fellépésünk volt, hogy a fáradtságtól már vezetni sem tudtam volna. A családom és a feleségem is támogatott, számukra volt a legnehezebb feldolgozni a változást, ami beállt az életünkbe" – idézte fel a zenekar dobosa a multat.

Forrás: redlemon

Sipos Peti is nosztalgiával nézegette a régi fotókat. „Mindenkinek hosszú haja volt, sőt mindenkinek volt haja! Mindannyian 10-20 kilóval könnyebbek voltunk, és nem csak azért, mert meghíztunk, hanem mert akkor még nem nyomta felelősség a vállunkat. Azt tettünk, amit csak akartunk, senkinek nem kellett megfelelni" – magyarázta Peti. „Akkoriban éjszaka jártunk stúdióba, mert csak úgy kaptunk időpontot. Éjfélre mentünk és ötig-hatig dolgoztunk, előfordult, hogy a padlón aludtunk" – emlékezett vissza az együttes frontembere.

A zenekar 25 éves születésnapi nagykoncertjén ugyan nem hosszú hajú rocker srácok állnak majd színpadra, de a mirigyek azt ígérik, hogy a régi lendületből ide is jut majd bőven, és hatalmas bulit csapnak decemberben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.